Okradli mi piwnicę 7 lat temu,drugi raz okradli 3 lata temu ,a w tym roku kłódkę przepiłowali ,ale nic nie ukradli bo były tylko słoiki. Może złapią tego złodzieja za kilka lat.
Mojej szwagierce zajomali rower z komunii. Muszę jej powiedzieć że jest nadzieja.
Skrupulatnie badali przez 6lat sprawę radia za 300 złotych lepiej żeby Ci sami policjanci nie badali spraw kradzinych aut bo właściciele mogą niedoczekać
Jest listopad, bardzo smutny miesiąc w naszym klimacie. Nawet jak się trafi jakiś zabawny tekst, to i tak jest potraktowany z buta. Tekst, znaczy. Niemniej jednak wypowiedź "gość" warta jest ponownego umieszczenia: "Chociaż by się nie chwalili kompromitacja na dziadów płace podatki a oni wielką sprawe rozwiązali panel od radia sprzed 6 lat krew mnie zalewa niech specjalną komurke stworzą archiwum x od paneli radiowych.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!