metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Duda stara się. ~Duda stara się. (Gość)26.01.2025 11:03

Do wspierających Wielką Orkiestrę Świątecznej Pomocy dołączyła właśnie para prezydencka. Andrzej Duda wystawił na aukcję wyjątkowe srebrne spinki. Małżonka prezydenta Agata Kornhauser-Duda przekazała zaś na licytację elegancki komplet wizytowy.

21

-EMERYTKA ~-EMERYTKA (Gość)26.01.2025 20:36

A ja właśnie wsparłam WOŚP.

32

Podatnik ~Podatnik (Gość)26.01.2025 16:42

Co się stało z pieniędzmi dla powodzian?

32

Dominik ~Dominik (Gość)25.01.2025 21:02

Jak coś to ja nie dam nic

46

Orkiestra Jerrego ~Orkiestra Jerrego (Gość)26.01.2025 13:01

Skalę pomocy WOŚP obrazuje eksperyment, który przeprowadziliśmy ostatnio: usunęliśmy z kilku sal wszystkie sprzęty oznaczone charakterystycznym czerwonym serduszkiem. Ku naszemu zaskoczeniu, po ich usunięciu na salach pozostały jedynie puste ściany - to dowód na to, jak wiele zawdzięczamy tej fundacji - mówi Przemysław Galej, ordynator Oddziału Dziecięcego w Szpitalu Specjalistycznym w Sanoku.

43

Ep ~Ep (Gość)25.01.2025 22:12

Że też ludzie jeszcze dają na ten cyrk.Paranoja

58

Elegias ~Elegias (Gość)27.01.2025 13:55

Dlaczego Pan Owsiak nie powie wprost?:
Zebraliśmy tyle i tyle, ja z tej kwoty na swoje utrzymanie biorę tyle i tyle, Funkcjonowanie fundacji kosztuje tyle i tyle.
Gdyby powiedział ile z tego przypada na niego samego, połowa osób by nic nie wrzuciła

11

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat