No niestety po komentarzach widać że Piotrków to stan umysłu. PIS już całkiem Was zmanipulował. Ludzie wykształceni podróżujący po świecie mają na szczęście inny punkt widzenia.
15 października 4xNIE. Referendum o Polsce. Głosujesz=Decydujesz.
Nigdy nasze spoleczenstwo nie bylo tak sklocone jak teraz.Nie na darmo tvp nazywaja szczujnia.Na szczescie za kilka dni skonczy sie ten dramat przedwyborczy,miejmy nadzieje,ze pozytywnie.
Będziecie mieli tego co będziecie chcieli tylko nie płakać jak będziecie bronić swoje rodziny jak w Szwecji
pis to dyktatura. Kaczyński do policjantów - jestem premierem proszę ich wylegitymować, chce znać ich nazwiska... Komu on jeszcze rozkazuje? Jak tak można?
Dzisiaj zostałem świnia. Byłem w kinie w mck belchatow. Jestem dumny z siebie.
Sama młodzież przyszła. 13 i 14 emeryturę biorą a sympatyzują z Koalicją Obywatelską. SZOK.
Pisowcy mieli w końcu rację. Tusk kłamał! Do dymisji nie podało się 2 generałów i 10 wysoką rangą oficerów sztabu generalnego, ale 2 generałów i 11 oficerów.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!