Też byłem i widziałem tę nieszczęsną, szarą budkę. Masakra. Rzeczywiście Modrzewski odsunięty na bok. Ten plac nie ma klimatu. Środek pusty jak beczka do kapusty. Kto tam będzie siedział jak przygrzeje słońce. Chyba że pani burmistrz postawi parasole.
teraz to proszę przyjechać zobaczyć przystanek i ławeczki w parku. Że specjaliści od projektów nie zauważają różnic. Przecież nawet nieuk umie porónywać zdjęcia do rzeczywistoći.
co to za moda ostatnio, żeby wycinać piękne drzewa, ten "placyk", projekt, wykonanie - WIELKA WIELKA LIPA, szkoda KASY na takie bzdety, "brawo" dla władz gminy, łoj sorry, dla miasta :))))
Modrzewski stoi nie tylem do kosciola a na tle kosciola.
poprzednio stal na tle speluny z piwem.
drzewa moglyby zostac, azkolwiek piekne to one nie byly, ot stojace kolki,
budka-kiosk tragedia
Modrzewski stał na tle domów a nie spelun jak je nazywa xxx. Stał w miejscu godnym i widocznym dla wszystkich, bo jest chlubą Wolborza. Modrzewski to przecież nie dziad żeby go ustawiać pod kościołem. Przykre.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!