Zgadzam się z xxxl ale byłem wczoraj w Wolborzu o zgrozo stoi budka stróżówka . To już ten stary przystanek był lepszy i kiosku RUCHU. Naprawdę czy włądze tego nie widzą. To konkretny przykład złego gospodarowania. No i po drodze na skrzyżowaniu ulic tylko postawiony na chodniku cokół co to ma być, czy nie ma lepszych miejsc choćby przed GOK-iem.Rozmawiałem z mieszkańcami czekając na Busa są źli nie mają się do kogo zwrócić, bo włądze ignorują ich słowa. Czy mają czekać do wyborów kolejnych i dokonać wyboru zmian.
Fajnie,że region nam pięknieje. Czekam tylko,aż władze naszego Piotrkowa ogarną się i stworzą inwetsorom dobre warunki do prowadzenia dzialalności właśnie tutaj, bo więcej firm to większe wpływy z podatków i nie trzeba wymyślać idiotyzmów typu 'podatek od deszczówki' .
"...Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich" przecież Wolbórz to miasto...
pani wojt niech lepiej zadba o drogi i kanalizacja we wsiach swojej gminy. Wydawanie pieniędzy na ten placyk to marnowanie pieniędzy, poprzedni plac nie wyglądał zle. Gmina jest bardzo zadłużona!!!!!!
Wolbórz pięknieje, Pani Wójt się stara i bardzo dobrze.
Ale ja chcę napisać, że na stronie Wolborza jest fajna galeria " Wolbórz dawniej", tylko szkoda, że zdjęcia nie są opisane.
Chrzan jest.
Szkoda, że wycięli chyba wszystkie drzewa z tego placu.
To profanacja parku, a Modrzewskiego postawiono tyłem do Kościołą czżby był ateistą. Przecież w tym parku to on powinien być najważniejszy a nie chyba fontanna. I jeszcze przystanek go przysłoni i klapa. No i proszę przyjrzeć się jak wygląda plac na planie a jak budowany jest w rzeczywistości Przecież te pieniądze idą najprawdopodobnie z projektów,..... czy można zmieniać nie wiem nie znam się.
Szkoda starego parku!!!
Ciekawe kto wydał pozwolenie na wycięcie tych starych, pięknych drzew???
Modrzewski tyłem do kościoła, DLACZEGO???
..."Przecież w tym parku to on powinien być najważniejszy"... święta prawda.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!