WB - Dom Kultury świecący pustkami, Pożarnicze Centrum świecące pustkami, należało zmniejszyć ilość dyrektorskich stanowisk a nie je mnożyć.- Tylko głupiec może pisać takie rzeczy pustkę to ty masz w głowie i jesteś bezdzietny, bo do domu kultury chodzą dzieci na tańce, wokal, plastykę każdego dnia odbywają sie zajęcia - bo moje właśnie chodzą i jestem wręcz dumna ,że nawet w ościennych Domach Kultury nie ma takich kół jak w Wolborzu. Ale złośliwość nie ma granic i dlatego zazdrość czyni tak wielkie spustoszenia. A moja rada może WB powinien zastartować na stanowisko dyrektora . Miejmy więcej serca dla siebie.
KOLEJNE SZTUCZNIE POWOŁANE STANOWISKO ...jak nie ma już miejsca to przecież można połączyć dwie instytucje i stworzyć trzecią żeby obsadzić "po znajomości"...
jeszcze trochę i wybory ...mam nadzieję że klika zostanie rozbita i skończy się kolesiostwo !
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!