metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
diamantes ~diamantes (Gość)15.08.2010 23:15

To był mój braciszek, młody chlopak 19 lat, na codzień uśmiechnięty i sympatyczny. Szkoda ze musial zginac tak tragicznie... ;( nie wyobrazam sobie rozpaczy mojego chrzestnego... bardzo go kochał, byl oczkiem w glowie wujka i cioci.... nie pozyl nic, nie zaznal milosci, yle dobrego moglo go jeszcze spotkac.... boze co sie dzije ze nasza rodzine w ciagu miesiaca nawiedza tyle katastrof... [*] Wieczny odpoczynek, racz mu dać Panie w światłość wiekuista niechaj mu świeci, niech odpoczywa w spokoju wiecznym.Amen.

00

[*] ~[*] (Gość)15.08.2010 23:24

wieczny odpoczynek racz mu dac Pane, a swiatłośc wiekuista niechaj mu świeci , niech odpoczywa w spokoju wiecznym.Amen.
Kochany baciszku co sobie zrobiles .... ;(

00

diamantes ~diamantes (Gość)15.08.2010 23:34

Wieczny odpoczynek racz mu dać Panie , a światłość wiekuista niechaj mu świeci niech odpoczywa w spokoju wiecznym .Amen
Braciszku kochany co ty sobie zrobiłeś ... ;(taki byłeś młody całe życie przed tobą... ;( biedni rodzice, są załamani.

00

drzewa zostawić ~drzewa zostawić (Gość)16.08.2010 09:21

śmierć na własne zyczenie a drzewa nie są tu niczemu winne, gdyby jechał 90km/h to by zył proste, poprostu nieprzemyślana głupota dzieciaka, dobrze że nikogo innego nie zabił

00

ctx ~ctx (Gość)16.08.2010 11:04

"diamantes" napisał(a):
Braciszku kochany co ty sobie zrobiłeś

Z poważaniem, lecz on tego nie czyta?

00

... ~... (Gość)16.08.2010 12:38

Zawsze będziesz w naszej pamięci ;(

00

Gość ~Gość (Gość)16.08.2010 17:24

Szkoda chłopaka dobrym kolega był szkoda ,ze tak wczesnie zakonczył swoje zycie :(

00

straznik ~straznik (Gość)16.08.2010 20:19

jezdze codziennie ta droga do pracy i w tedy jechalem jak zobaczyłem "wrak auta" na drzewach odrazu wezwałem pomoc. Jesli bym jechal pare minut wczesniej mogłbym sie z nim spotkac na zakrecie i doszło by do wiekszej tragedii. Tak więc prędkość z którą jechał ten młody chłopak nawet jak by hamował inaczej by to wyglądało a on wogole chyba nie hamowal bo nie było zadnych śladów. Śpij w pokoju ;(

00

lewy ~lewy (Gość)16.08.2010 23:04

Pewnie że szkoda chłopaka,no ale widocznie "tak musiało być"

00

myszka ~myszka (Gość)17.08.2010 02:06

a ja nawet nie moglam sie z nim pozegnac... tylko nagranie z jego 18-stki mi zostalo na pocieszenie i ... na pamiatke.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat