To są nasi debilni kierowcy!!!! Najchętniej to by do środka wjechali.
A może tak miasto zrezygnuje z parkometrów porozstawianych na każdej ulicy? Wtedy nie byłoby problemu z rozjeżdżonymi trawnikami...
Lenistwo niektórych przeraża! Nawet czasem kilka kroków to ponad ich siły a potem się dziwią , że się upodabniaja do amerykańskich mutantów w rozmiarze XXXXXL
Ja mam tylko pytanie co robi nasza straż miejska wystarczy przejechać się po naszych osiedlach i mamy pełny budżet miejski ale lepiej jeździć nowym autem i robić ;zimny łokieć;
Pudło, Jasiu. Poza tym to jest ul. Iwaszkiewicza, a nie Dmowskiego.
Nie rób z siebie takiego dziada,nie stać Cię na parę groszy za parkowanie?
prawo jest prawem. należy przestrzegać bo nic nie zwalnia z odpowiedzialności. Problem polega jednak na tym, że w naszym mieście w godzinach szczytu znalezienie miejsca parkingowego czasami graniczy z cudem. Nieraz zdarzyło mi się kilkanaście minut krążyć wokół parkingu czekając, aż ktoś zwolni miejsce.
Irytują mnie kierowcy, którzy parkują na zakazie, ale czasami im się nie dziwię!
może ktoś w tym mieście pomyślał by o stworzeniu większej ilości miejsc parkingowych a nie tylko o opłatach za nie?
W tym kraju lepiej przepalić to "parę groszy" niż pchać w cudze kieszenie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!