straz byla z woli - 2 samochody ratownicze + pogotowie z prywatnej firmy z Piotrkowa. Nie wiem czemu ludzie ktorzy sa w jednym miejscu na odcinku 1,5km wypowiadaja sie w temacie zabezpieczenia!!!!! "Wola Sprint" bardzo fajna impreza dla kierowcow chcacych sie sprawdzic na legalnej i przede wszystkim bezpiecznej imprezie. Informacja odnosnie imprezy byla na profilu amkpt duzo wczesniej, pretensje mozna miec do mediow ktore slabo naglasniaja tego typu imprezy - miejmy nadzieje ze sie to zmieni. Automobilklub Piotrkowski idzie w dobra strone - sledzac strony zajmujace sie sportem samochodowym w regionie lodzkim impreza cieszy sie duzym zainteresowaniem i entuzjazmem!!!!
Pogotowie stało na starcie, straż również stała na starcie oraz w połowie odcinka.Pozdrawiam mało widzących.
Zalajkuj na facebooku,obczajaj amkpt.pl i bedziesz na biezaco z wydarzeniami. Zmienila sie ekipa prowadzaca te imprezy, mlodzi i ambitni ludzie wiec trzymam kciuki za nich. Na pewno pare rzeczy nie zagralo tak, jak powinno, ale niech wyciagna wnioski i nastepne imprezy beda juz w pelni udane
Ja tam nie widziałem żadnego pogotowia,chyba że grzyby byli zbierać :)...ale rajd ciekawy żałuje ze nie wystartowałem....ale dowiedziałem sie dopiero w piatek o jakim wola sprint......słaba informacja automobilklubowi z Piotrkowa widac nie zalerzy na kibicach i startujacych,maja stałych bywalców.
.....pogotowie ratunkowe z Piotrkowa.....???nie widziałem żadnego pogotowia...chyba że falc albo rimer po cywilu byli.
Wszystko fajnie tylko mało informacji o tego typu imprezie......mało kto wiedział o jakims wola sprint???ciekawy dojazd dla kibiców zwłaszcza przeprawa przez most.Ogólnie fajna impreza.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!