Będzie ścieżka rowerowa 2 metry szeroką plus
chodnik 2m na miarę 21 wieku ?czy znów jak to zwykle gmina robiła wąski asfalt wylany prawie na trawę?
I bardzo dobrze zże gmina Wola wzieła sie za tą drogę. Po budowaniu kanalizacji wyglądała funkcjonalnie.
Bardzo dobrze ze Gmina Wola wzieła odpowiedzialność za to że droga została zniszczona przy budowie kanalizacji. Cieszy mnie.
a droga z Majkowa Dużego do Gomulinie codzienni jest rozjeżdżana przez tiry mimo ograniczenia
Taka dziwna sytuacja. Podajemy do publicznej wiadomości ilość środków przeznaczonych na inwestycję, a następnie ogłaszamy przetarg na wykonawstwo. Pewnie czegoś nie zrozumiałem.
mam nadzieję że tym razem gmina Wola weźmie się za robotę i podbudowa i sama droga zostanie zrobiona profesjonalnie a nie tak jak do tej pory asfalt wylany na przysłowiową "trawę"
Czyli Powiat musi wyręczac gm.Wola .Brawo powiat...za pozyskiwanie funduszy!
Tam przynajmniej robią coś sensownego, a nie jak u nas w Sulejowie kładkę - fanaberie.
Oby tym razem zrobili porządnie a nie kładli asfalt na czystą ziemię. Trzymam was a słowo.
Super. W końcu może powstanie normalna droga. Panie Wójcie zapraszam do Rokszyc na odcinku ok. 100 metrów pełno błota wywleczonego z pola Pan chyba wie z czyjego i jeden wielki odór gnojowicy właśnie z tego pola. Z tego co się orientuje to jest chyba jakiś czas na zaoranie tego g...a. A tak trwa to już od kilku dni. Dobrze że w Rokszycach jest tzw. miosierdzie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!