Tylko domy ludowe i zabawa a gdzie wodociągi, remoty i wymiana, a gdzie melioracja....trzeba inwestować w potrzebne dla ludzi rzeczy a nie wiecznie tylko zabawa.
Mam dosyć trwonienia moich pieniędzy na zabawę przez tego wójta.
A czy daja jakies dofinansowanie na otworzenie wlasnej firmy na przyklad Kebab w Gomulinie?
Panie Wójcie i szanowna Rado Gminna jeśli brakuje Wam pieniędzy to jak mogę doradzić to widzę jedno rozwiązanie:
sprzedaż polskiej ziemi rolnej zagranicznym inwestorom pod magazyny.
Kto jest za?
Tylko wójt Roman. Jest najlepszy na świecie. Cała Wola będzie głosowała na niego w najbliższych wyborach.
Wspaniale zarządza a nasza gmina rośnie najlepiej w kraju. Cudowne i wielkie inwestycje. Historia zapamięta ciebie Panie Wójcie.
Roman "Wielki" Drozdek - taki tytuł proponuje nadać naszemu wójtowi tak jak Kazimierz Wielki.
Kazimierz zastał Polskę drewnianą a zostawił murowaną.
Roman zastał Wole zpustoszoną a zostawił nienaruszoną.
Będzie Pan wpanteonie najlepszych zarządzających Polską Panie Romanie
Czy to prawda,że za zeszły rok wójt Woli przyznał sobie 1,5 mln. nagrody ?
W Rozprzy są wycieczki dla wybranych,a mieszkańców ma się w nosie,taka jest prawda.
A ja jak patrzę na wójta to przed oczami widzę PIS.
A po ostatniej ustawce PIS z celebrytami żeby wytworzyć popyt na szczepionki jestem na nie.
Dobrze że PIS rządzi to macie pieniądze i chody i duż za was wnioskówinni ludzie obrabiają.
Gdyby wójt nei był skumaty z PISem o nic byście nie zrobili bo jest skłócony z innymi.
Cieszcie sie dopóki możecie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!