Wice to bardzo ciężki człowiek w rozmowie. Bardzo nieprzyjemnie się rozmawia.
Pytam się włodarze gminy gdzie te 800 osób obiecanych w magazynach Prologis. Tam nawet 200 nie pracuje. Oj picowaliście ludzi. Historia za tej rozbuchane inwestycje was rozliczy.
Gdzie ta droga wybudowana przez Prologis. Gmina sama musiała wybudować.
Szkoła w Gomulinie ciągle wymaga napraw. Gdzie spełnione obietnice o godziwych pensjach?
http://warszawa.naszemiasto.pl/archiwum/wiecej-magazynow-w-woli-to-wiecej-dzieci-i-szkol,1826670,art,t,id,tm.html
a gdzie tu szacunek dla niepełno sprawnych poposadzali DUPSKA a kolege postawili z tyłu WSTYD ,,panowie,, siedzący
Ja też jestem zdegustowana tym, że Wiceprzewodniczącym RG został Dariusz Pytka, a nie Jolanta Kabzińska, która ma dużo większą aparycję, formę wypowiedzi i przede wszystkim doświadczenie w pracy z ludźmi. Skoro przewodnicząca jest z regionu to wiceprzewodniczacą mogła zostać osoba z Woli. Ale widzę, że układ sił w radzie jest nieciekawy.
z całym szacunkiem dla Pana Dariusz Pytki... nie powinien zostać wiceprzewodniczącym..lepiej aby została Pani Jolanta Kabzińska...
niech sobie pozują jak chcą, ważne żeby działali na korzyść mieszkańców, byli proPolscy, wspierali polaków i polski kapitał...
do gość: pozowanie odbywało się poza obradami, sesja rozpoczęła się dopiero później. Zbyt wcześnie włączono nagrywanie - może zrobiono to specjalnie:) Zatem proszę radnych nie obrażać. A co do pozwania - to jesteśmy wizytówką społeczności, którą reprezentujemy, więc warto wyjść dobrze na zdjęciu:)
Obejrzyjcie film na YouTube z pierwszego spotkania rady gminy . Najlepsze to jak pozują do zdjęć to było dla niektórych radnych najważniejsze żeby jak najlepiej wyjść na zdjęciu.Porażka i na takich głosowałem
A nowego marszałka województwa nie zaprosili? podobno też z tej gminy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!