skoro wójt załatwił ciepłą posadkę p Ziembie, no to PiS popiera p Drozdka
odp. dla wolanki - cos Ci sie pomyliło moja kochana to powiat powinien swoje drogi przebudowywać, odśnieżać i utrzymywać pobocza a nie oglądać sie aby gminy dokładały do wszystkich typowo powiatowych zadań. Ile powiat ma po 15 latach np. swoich piaskarek i odśnieżarek? może za często się bawicie za nasze pieniądze zielone ludki z koniczynką? A my jak z Bogdanowa do Woźnik jeździlismy po dziurach tak jeździmy a wi-ce starosta mówi, że jak długo będzie żwirownia tak długo będą też dziury. nieudacznicy do domów !!!
A ta Pani czarna z czarnym charakterem czy nie zabrnie w bardzo ciemny zaułek ? Jak myślicie Państwo ?
odp. dla szacha - z takim podejściem jak Twoje, mój kochany, to nigdy w naszej gminie nie zrobimy nic dobrego; nie ma sensu rozprawiać jakie obowiązki ma gmina, a jakie powiat tylko należy połączyć siły i w końcu zacząć dbać o mieszkańców.... co do odśnieżania, to faktycznie lepiej jest przejechać z podniesionym pługiem po drodze powiatowej niż zgarnąć trochę śniegu i polepszyć warunki mieszkańcom gminy !!!! akurat wi-ce starosty, tak jak i starosty nie popieram !!! P.S. co do bawiących się ludków - jedni się bawią, inni stawiają pomniki ;)
pani czarna to żenada ani nie prowadzi samochodu, nie obsługuje programów komputerowych, nie ma pojęcia o funduszach z UE. mam nadzieję że nikt nie zmarnuje swojego głosu stawiając krzyżyk przy jej nazwisku.
PSL-Ogrodnik. Partia dla swoich.Władza dla swoich.
Żenada. Przeczytajcie ulotkę kolegi Ogrodnika.Nic nie pisze tylko przedstawia swoich kandydatów z PSL na radnych gminnych.
Program zawarty w ulotce to same pierdoły.Żadnych konkretów.
Po spotkaniu z tym kandydatem to na pewno głos oddam na Drozdka.
Ale się boją Ogrodnika. pozamiatałby układy w naszej gminie. dość układów rączka w rączkę i załatwiania posad dla Pisu w gminie. miałem nie głosować ale za tą nagonkę Ogrodnik ma mój głos.
właściwe hasło PIS w naszej gminie. cała partia to porażka -już się mówi o tym że dla władzy zawrze niebawem koalicję z SLD
na Ogrodnika tylko i wyłącznie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!