LUZIK TO JAKIŚ ZAKOMPLEKSIONY, NIESPEŁNIONY GOŚĆ. NIECH ZNAJDZIE JAKĄŚ PLACÓWKĘ O NAZWIE ,,SIEROCINIEC,, ODWIEDZI JĄ I WTEDY BĘDZIE BARDZIEJ ,,MIŁOSIERNY,, OD WÓJTA A TO PRYMITYWNE PORÓWNANIE PRZYPISZE SOBIE.
Piekarek górą. Moszczenica nie miała tak dobrego i zaradnego wójta jak on. Gratuluję.
Ile ci zapłacą za ten wpis?
Będę miłosierny i nie zapytam kto ci będzie płacił.
Co się zaś tyczy spełnienia, to zawsze uważałem, że warto być średnio spełninym normalsem nie zaś szują z pieiędzmi albo na urzędach.
Popieram działania Piekarka, choć na niego nie głosowałem. Ale się sprawdził i teraz będzie mieć mój głos.
Szkoda,że nic nie napisano w jakich warunkach przebywają tam psy.Oglądałem dwa diametralnie różniące się programy o tym schronisku i ciekawy jestem jak jest naprawdę?
Ale prymitywizm i bezczelność.Dziennikarka relacjonująca kolejny "wyczyn" wójta pod publiczkę.Ciekawe co mają z tego ci "klakierzy" na tym forum,którzy tak podziwiają wójta.Może i nic poza upośledzeniem umysłowym i brakiem świadomości tego.Dla myślących to najbardziej nieudolny włodarz,jacy byli w naszej gminie.Zwyczajny obciach dla gminy.Pewnie tym,co tak się rozczulają nad "dobrocią" wójta zostały rozdane cukierki,najprędzej groszki,żeby mieli wrażenie,jaki to hojny wójt ....dla gminy.Przypomina mi się Nikodem Dyzma,kiedy czytam te farmazony o "wyczynach" wójta.A naiwny plebs to łyka,ale kino.Mam 6 kotków,ślicznych,w tym kociczki,może wójt łaskawie weźmie pod swoją opiekę,tylko proszę bez jupiterów,dziennikarki i całej tej przedwyborczej,na poziomie zerowym,propagandy przedwyborczej.Dopłacę,jakby co...-:)))). Miau,miau;(((
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!