Wielki pic na wodę z tym głosowaniem. Nie ma odniesienia do rzeczywistości. Wystarczy że 6 osób wykupi prenumeratę i od razu jest 50 głosów od jednej osoby.
Dziś odsłuchałem ostatnią sesję rady gminy. Skoro będzie dopływ dodatkowych 2 mln rocznie z podatków to Wójt powinien wspomóc mieszkańców gminy poprzez dofinansowania do: oczyszczalni, odnawialnych źródeł energi: wiatraków przydowmowych, elektrowni foto. Powinien zadbać o przyrodę, nasadzenia nowych drzew. O oczyszczanie rowów. Ulżyć poprzez dofiansowanie do gospodarki śmieciowej.
To co jest naprawde potrzebne mieszkańcom, a nie ciągle tylko place zabaw i siłownie.
To wola napedza inwestycje w piotrkowie. Dzieki temu piotrkow jest na pierwszym miejscu
Dokładnie. Wysłuchałem dzisiejszą sesję i taka współpraca mi się podoba jak między Wójtem, Gminą a miejscowością Majków Duży. Rolnicy dobrze wiedzą i robią że sprzedają ziemię. Przyjdzie inwestor wybuduje magazyny to będzie praca . A z podatków można wybudować kolejny plac zabaw, siłownię czy boisko czy inną atrakcję dla mieszkańców. Oby tak dalej, nie patrzcie się że ktoś źle mówi. Inwestujcie mieszkańcy w waszą miejscowość. Podoba się to. Piotrków może się uczyć od Majkowa Dużego.
Dokładnie, najlepszy wójt. I zapowiada coraz więcej inwestycji, coraz więcej logistyki. Wystarczy posłuchać dziejszą sesję gminy jak mądrze mówi. Kolejni inwestorzy przyjdą z zagranicy. Będa lepsze pensje. Bedę popierała wójta. Wyślę kilka głosów. Oby w każdej gminie w powiecie był taki wójt.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!