Problem nie jest nowy, istnieje już od wielu lat. Mieszkam w wyżej położonej części Gorzkowic i w upalne dni mam duży problem chociażby z wzięciem prysznica. Głosuję na tego wójta od początku, a więc zamiast apelować, działać aby wody wystarczało. Przecież muszą być sposoby. Są miasta gdzie wodę podaje się na dużo większe wysokości, a ludzie nawet w upalne dni mogą wieczorem normalnie się wykapać. Do dzieła.
Ten kto ma licznik to mniej podlewa a ci co mają wodę na ryczałt to leja od rana do wieczora
płacę za wodę wiec nikt mi nie zabroni niech odcina tym co nie płacą to dla nas starczy.
uwaga to opcja jest opłacana przez naszą gminę wiec usuwają nasze komentarze
Hmm ja rozumiem że susze itp. Jednakże za wodę płaci się bardzo dużo. To dlaczego jeśli kogoś stać ma oszczędzać? Ja rozumiem jakby była susza jakiś stan kryzysowy albo coś. Niech gmina coś wymyśli a nie każe oszczędzać wodę. W Urzędzie Gminy raczej nikt nie oszczędza na premiach itp
co to za apel , skoro woda leje się na chodniku koło sołtysa miesiąc i nikt nie reaguje!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!