Blokada i tak nie zniknie ponieważ później na jej miejscu trzeba będzie postawić propagandową tablicę, że dziura załatana dzięki ofiarności i hojności unii
jakies 10m od tego miejsca rozwalilem na dziurze 17''felge i zawieszenie, nie bylo znakow ze robia droge, jechalem 50km/h, a byly powycinane wielkie kwadratowe placki w drodze, wezwalem policje, zrobili zdjecia i spisali wszystko... na drugi dzien bylem w Miejskim Zarzadzie Drog i Komunikacji, odeslali mnie do ubezpieczyciela InterRisk, ktory teraz miga sie od wyplaty odszkodowania... pomijam fakt, ze przyslali jakiegos ciemniaka rzeczoznawce, ktory stwierdzil ze bicie w kole i drgania na kierownicy spowodowane sa ODKLEJENIEM CIEZARKA na feldze, nie chcial wejsc nawet do kanalu (chyba za ladnie sie ubral) zeby zobaczyc i zrobic zdjecia zawieszenia... odsylaja mnie po urzedach... wiec kto do cholery odpowiada za stan drog?! zeby placic im kase to by chcieli ale jesli trzeba pociagnac ich do odpowiedzialnosci to juz sie wypinaja, zlodziejskie firmy...
Ciekawe, kiedy w tym miejscu namalują oznakowanie poziome na pasie do prawoskrętu do tego sklepu? Istnieje on już 2,5 roku, a oznakowania poziomego jak nie było, tak nie ma.
Ale za to na malowanie nikomu niepotrzebnych powierzchni wyłączonych z ruchu na lewych pasach Al. Sikorskiego, Al. Piłsudskiego i Al. Kopernika pieniądze się znalazły. Ktoś wie, po co i na jakiej podstawie prawnej jest to malowane?
Podobnie czekają na załatanie dziury przy rondzie Sulejowskim i na ulicach Kopernika, Piłsudzkiego. Tylko pewnie się nie doczekają...
tyle dziur co jest w piotrkowie to niema chyba nigdzie.a firmy łatajacej dziury nie widać.tak od lat źle jeszcze nie było.na 18 stycznia wykonali taka fuszere że aż strach tamtędy jechać.na żelaznej dziura taka że koło można urwać i nic nie robią.brawo za wybór firmy.
A co z mega wielkim zerwanym asfaltem w okolicach ulicy toruńskiej ?? Długo trzeba czekać na naprawę tego fragmentu?
A nie można by było napisać tak:
Piotrków Trybunalski asfalt czeka na dziury!!!!
http://sklave.manifo.com/smieszne-zdjecia
tak to jest jak miasto liczy na to że za grosze wszystko się zrobi, narzekało się na peuk ale ich przynajmniej było na ulicach widać, a tu wpadła firma z innego miasta i ma gdzieś robotę. Robotników nie widać, sprzętów nie widać, tylko dziury po zimie coraz bardziej odczuwalne!! nie wiadomo czy ryzykować zepsucie auta i w dziurę wjechać, czy odbijać i ryzykować wypadek!! MASAKRA!
Jeżdze codziennie do Łodzi do pracy,tam to się jeździ,a u nas to jeden wielki SYF,gorzej już chyba być nie może.
Teraz żałuje że obniżyłem auto i założyłem opony niskoprofilowe.
Miasto samo sobie strzeliło w kolano, gdyby Peuk łatał dziury pewnie już by było załatane a tak to Lampda cały sprzęt musi ściągać, z łodzi a my biedni użytkownicy musimy po tych dziurach jeżdzić. Jeżeli cena przestanie być wyznacznikiem jakości to może w końcu będzie dobrze.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!