metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Dydek ~Dydek (Gość)02.09.2024 14:35

Tylko lans, jeszcze chwila zaczną z lodówek wyskakiwać.

60

Ja ~Ja (Gość)02.09.2024 14:37

Piotrków i tylko Piotrków. A w powiecie nie ma szkół?

34

powodzenia ~powodzenia (Gość)02.09.2024 15:19

Nie bądźcie smutni piękni i młodzi, jeszcze tylko 188 dni do końca roku szkolnego i znów wakacje!

60

xn. ~xn. (Gość)02.09.2024 16:33

No i zgodnie z przewidywaniami początek roku szkolnego i zaczęły się kłopoty z przejazdem wokół remontowanych ulic Żeromskiego i Próchnika od Roosevelta. Przechodzący grupami uczniowie idący w kierunku Sienkiewicza i dalej do centrum skutecznie blokują i tak zatłoczoną obecnie Próchnika....a to dopiero początek. Jest też gorączkowe poszukiwanie przez nich miejsc do zaparkowania...co nie zawsze prowadzi do bezpiecznej jazdy.

81

News ~News (Gość)02.09.2024 18:02

Coś niesamowitego że od września jest rok szkolny. Trzeba zrobić 10 artykułów o tym

101

Uczciwy ~Uczciwy (Gość)02.09.2024 18:30

Pamiętam jak chodziłem do Chrobrego. Był tam taki oszust Jakub J…(edit moda) co na egzaminie z biologii zamiast się nauczyć wolał ściągać. Położył sobie książkę na kolanach i zrzynał jak ostatni baran. Ale biologię mieliśmy z Panią Doktor Izabelą Masłowską która wzięła mu tą książkę i z nią wywaliła go z klasy stawiając mu 1. I za to kochałem tą szkołę że za naukę dostawało się dobre oceny a za czwaniactwo i oszustwo publiczne ujawnienie tego i jedynkę

90

absolwent I LO. ~absolwent I LO. (Gość)02.09.2024 15:30

Co to się zadziało w tym roku,Jak się nie dostałeś do trzeciego czy drugiego liceum to Chrobry świecił wolnymi miejscami.Czyżby koniec ery Chrobrego szkoda.

68

Realista ~Realista (Gość)02.09.2024 17:43

Teraz szkoła za nowej ministry to żart

163

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)02.09.2024 19:15

Typowe komentarze wyborców pisu

28

Cotojest ~Cotojest (Gość)03.09.2024 06:51

Co to jest ministra i wiceministra? Co to za stworzenia i wyrazy? Nie popadajcie w lewacka nowomowę Państwo Redahchtorstwo (kpinka, a co nie można, a co nie wolno?) . Polszczyzny poprawnej wymagam. Trochę szacunku dla czytelników i dla języka polskiego, jego pisowni i gramatyki! Dla polskości, a nie dla lewackiego zaczadzenia, nie tylko językowego. Pozdrowienia.

123

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat