Gdzie było i co robiło PSL przez 8 lat rządów. Przecież ARiMR obstawiona jest ludźmi PSL-u i to oni wprowadzali system komputerowy, który teraz się sypie. To oni odpowiadali i odpowiadają za dotacje. Czekam na najbliższe wybory, wtedy się rozliczymy.
Bidulki.Każdy z nich ma kapitał wart miliony.Nowy sprzęt,zabudowania i ziemia każdy ha to ponad 36 000 zł.
Tak trudną sytuacje rolnictaw. Ponalewało sie działacza, wybory i zaczynaja pieśń.
a jak tam połowicom tych panów powodzi- żoną itp.
a rolnicy jak zaczną płacić podatek dochodowy i normalne składki ubezpieczenia to w tedy możemy gadać o ich i panów sytuacji.
skoro na wsi tak dobrze to dlaczego nie chcą na gospodarstwach pracować bo nie ma dni wolnych soboty i niedziele to nie łekend popołudnia również
To ja już nie wiem- czy PSL popiera PIS czy nie? Jak się patrzy na lokalne układy, to naprawdę trudno się zorientować
ares,mam dla ciebie złe info. wPolityce piszą cyt. - "Biorąc pod uwagę wszystkie okoliczności – te, o których już kiedyś wspominałem publicznie, mówię o Trybunale Konstytucyjnym jak i stanowisku prezydenta, doszliśmy do wniosku, że podtrzymamy zasadę dwóch kadencji dla osób, które pełnią funkcje jednosobowe, a więc wójtów, burmistrzów i prezydentów, ale z karencją, tzn. z odłożeniem tego na dwie kadencje. Są jeszcze inne koncepcje, ale każda z nich jednak sprowadza się do tego, że to będzie odłożone i nie wejdzie w trakcie tych wyborów
—poinformował Jarosław Kaczyński na konferencji. " - Ten podły tak przez ciebie nie tolerowany prezydent EP pan Krzysztof Chojniak będzie zmuszony przez swoich wyborców do podniesienia ci ciśnienia sprawowaniem urzędu prezydenta EP jeszcze przez szereg lat . Jak sam zauważysz pogłoski rozpowszechniane nie tylko przez ciebie okazały się fałszywe .
To ile krów na wsiach pozostawało? Skoro tak dobrze, dlaczego każdy do biedry leci po mleko, a nie rano do obory
Czy mazur i Klimek są rolnikami .. chyba nie- to co mówią o rzeczach o których nie mają pojęcia, . Tu tylko chodzi o stołki. . Całe rządy psl w naszym rejonie to taki Sycylii układ który chyba się zaczyna sypać.. bo brakuje stołków do obsadzenia w zanim za głosy
Cały psl to nic z rolnictwem niewiele ma wspólnego, zatrudnię z ramienia partii to tylko poszerzanie wpływów. .. powinno być stanowczo zabronione bo jest nieetyczne..
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!