metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Witek ~Witek (Gość)04.09.2018 06:56

I po co ta szopka policja urzędnicy też będą się uczyć?

91

gość ~gość (Gość)04.09.2018 07:16

To nie inauguracja tylko wedlug mnie polityczno wyborcza szopka . Pan dyrektor i burmistrz swoich partyjnych idolów niech zapraszają na prywatne spotkania.

81

gość ~gość (Gość)04.09.2018 07:20

W uroczystości uczestniczyli przede wszystkim posłowie pisu i inni przedstawiciele tej jedynej słusznej partii według niektórych.dzieci i rodzice byli pod wrażeniem. Inna sprawa że żenującym. nie wiedzieć czemu o tym zapomnieli napisać .

84

ja ~ja (Gość)05.09.2018 08:52

zapomnieliście o gościu specjalnym (specjalnej troski) Antonim

12

opinka ~opinka (Gość)04.09.2018 12:22

ta szkoła to dno. nauczyciele nie poświęcają czasu uczniowi - tego żeby nabył praktyczną widzę lub coś zrozumiał z teorii a jedynie przerabiają materiał byle szybciej byle dalej, po to chyba tylko żeby od kwietnia mieć spokój i móc sobie jeździć na zielone szkoły.
wiecznie są imprezy, dni patrona, zielone szkoły, inaugaracje, dni europy haha święta nie mające służyć niczemu a jedynie rozrywce (nie dzieci rzecz jasna). i te śmieszne msze święte - TAK KONIECZNE !!

51

rodzic ~rodzic (Gość)07.09.2018 15:02

w tej szkole najważniejsi są nauczyciele, zapomniano o uczniach.

10

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat