metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Al Bundy ~Al Bundy (Gość)24.03.2014 22:44

"luzik" napisał(a):
Oczywiście, w sensie dosłownym powyższe słowa to żart.

Za bardzoś się tym przejął. Zauważ, że ~Obserwator1 mimowolnie potwierdził to, co ja napisałem wcześniej:

"Obserwator1" napisał(a):
Każdy, kto zna Wojtka Baranowskiego nie tylko z jednego występu w TVP ten wie, że to wybitny młody muzyk, multiinstrumentalista, kompozytor, autor tekstów, funkcjonujący w środowisku muzycznym od czasów liceum conajmniej. Repertuar Wojtka osiąga amplitudę godną podziwu - od poezji spiewanej do ostrego rocka.

Z jego słów wynika, że facet para się muzyką nie od wczoraj, a poza tym jest już znany w pewnych kręgach. Czyli udział w programie faktycznie głównie dla lansu.

"melomanka" napisał(a):
) na głowie po bokach włosy zgolone do skóry, a u góry czupryny? - wygląda to idiotycznie i odpychająco.
2) niechlujne i odstręczające brody? - niedobrze się robi na widok takiego mena.

"... a najlepsza fryzura
jeśli jeszcze nie wiecie
krótko z przodu, długo z tyłu
i wąsy na przedzie..." - Kazik Staszewski

10

luzik luzikranga25.03.2014 00:23

"Al-Bundy" napisał(a):
Za bardzoś się tym przejął.

Żal mi się trochę zrobiło tych, co tak bardzo wierzą w swoją sztukę albo przynajmniej w swoich idoli. Nic więcej.
A pozostałych wypowiedzi absolutnie nie cofam.

10

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)25.03.2014 00:40

"luzik" napisał(a):
Żal mi się trochę zrobiło tych, co tak bardzo wierzą w swoją sztukę albo przynajmniej w swoich idoli.

Ja myślę, że to czas wszystko zweryfikuje. Kto rozbłyśnie i będzie świecił długo, a kto zgaśnie krótko po tym, gdy ledwie zaiskrzy... A wielkie gwiazdy każdy bez trudu sam dostrzeże, teleskop mu niepotrzebny. To takie nawiązanie do tych programów (które są tylko kopiami produkcji zachodnich) i wszelkich kreatorów trendów, czy jak tam zwał tych, co to nam mówią, kogo powinniśmy słuchać czy oglądać...

20

ares1 ~ares1 (Gość)25.03.2014 07:50

"xy" napisał(a):
Brawo, wreszcie następna pozytywna postać po Erneście z naszego miasta.

Czyżby to nie człowiek z Wójcina badz okolic? :)))

32

expiotrkowianin ~expiotrkowianin (Gość)25.03.2014 09:18

Byłem na weselu, na którym "grał i śpiewał". Przeciętniak. Jednak nie widzę powodu, aby nie życzyć mu jak najlepiej. Jeśli tylko nie zacznie "gwiazdorzyć", to powodzenia!

50

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat