Wody Polskie zapomniały, że pobierają dużo większe profity od gmin niż wcześniej Urzędy Marszałkowskie za pobór wód? Zapomnieli, że głównym składnikiem do produkcji wody jest energia elektryczna, która zdrożała i ma jeszcze dużo bardziej zdrożeć?
I bardzo dobrze. Chcesz mieć wodę więc płać. Wy byście wszystko chcieli za darmo, tylko dej i dej
My /PiS/ wam podnieść to dobrze ,wy im podnieść /samorządy/ to źle....
Brawo socjalizm! Wincyj rozdawnictwa, mniej inwestycji w realne potrzeby!
Ma to szczęście że mam studnie a teraz czas na ekologiczne szabo
Jak rząd podwyższa i nakłada nowe podatki to jest ok jak samorząd to już nie. Taryfy zmieniane są co trzy lata. W tym okresie prąd dla firm zdrożał o więcej niż 20%. Więc czego się dziwią.
Co?Ja mam więcej płacic?Przecież to mi wszyscy płacą.Ani feniga ode mnie nie dostaną
Wody polskie są zabawne. Inflacja szaleje, najniższa w górę, prąd w górę - a oni się dziwią ze samorządy musza podnosić cenę???? Są jeszcze tak bezczelni zeby takie komentarze dawać? Boże chroń nas przed tym rządem, a nie samorządami
To jak jak moja rzona. Cały czas chce wiencej pieniendzy i wiencej i wiencej, a ja już nie mam siły.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!