Podobnie jest na Sikorskiego pomiędzy Dworską a węzłem belchatowskim
Wracając do tematu: dziś na ul. Żelaznej między ul. Niską a Orlą na zachodniej jezdni stoi wielkie rozlewisko wody - chyba z 50 m długości, głębokie na jakieś 20 cm i szerokie prawie na całą jezdnię. Objechać można lewą stroną lewego pasa ruchu. Ciekawe, kiedy służby miejskie zauważą ten problem?
Korzystam czasem z usług na ul.Polnej(są ok,jednak trzeba się umówić wcześniej-z resztą jak do każdego mechanika),ew.pan Migasiński na Mickiewicza.
No dzięki wielkie za darmową poradę. Jutro postaram się to sprawdzić bo teraz to już raczej pogoda nie pozwoli... Ale mimo wszystko gdyby się jednak okazało, że to coś poważniejszego podpowiedzcie do kogo się zgłosić?
Najprawdopodobniej to wina zaśniedziałych styków na przewodach dochodzących do czujnika temperatury, który włącza wentylator. Znajdziesz go w dolnej części chłodnicy. Wystarczy oczyścić te styki papierem ściernym - powinno pomóc. Pierwsza porada gratis. ;)
No cóż mam problem z chłodzeniem, dokładniej nie działa wentylator od chłodnicy i przez to grzeje mi się dosyć mocno. Zależałoby mi na możliwie najszybszej naprawie tej usterki gdyż auto jest mi na co dzień bardzo potrzebne
[cytat="mariusz5891"]szukam jakiegoś uczciwego, znającego się na rzeczy i w miarę niedrogie mechanika samochodowego z Piotrkowa lub okolic, który nie będzie mi robił łaski, że ewentualnie przyjmie moje auto do naprawy i "ewentualnie jak będzie miał czas to spojrzy co z nim nie tak". Czy możecie mi kogoś polecić?[/cytat/]
Lekarzy specjalistów jest wielu,tak od ludzi,jak i od samochodów.
Polecam złomowisko na Roosevelta
Zapraszam nad wieczne rozlewisko między blokami ul.Piastowskiej i Sienkiewicza.Jak na razie,od miesiąca znajduje się tu miejski brodzik(fakt,rozebrali plac zabaw,za to w zamian jaaaka atrakcja dla dzieci)
polecam uwadze inne miejsce przed blokiem nr 51 przy ulicy Paderewskiego.Należy zabrać buty gumowe z cholewami.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!