My Polacy, ja, nie lubimy jak nam się czegokolwiek zakazuje i to jest niezaprzeczalny fakt. Niektórzy tracą głowę, niektórzy robią na tym politykę i nie jest ważna słuszność zakazu.
Jakby zakazano srać w majtki, to z komentarzy wielu wynika, że rżnęliby pod siebie na potęgę, bo tak. I nie ważne, że d.pa odparzona.
Mi akurat nic nie przeszkadza kupić alkohol przed 22.00 czy 23.00, jeżeli inni chcą kupować go później - być może będą mogli nadal.
A o ludziach takich jak Radziszewska, mam dość niskie mniemanie.
Pani poseł zapraszam na ryneczek w centrum miasta zobaczy pani jak się mieszka przy takim sklepie
Kto będzie chciał pić to zawsze się napije!Rozkwitnie nocny monopol na melinach i tyle
Albo niech stoją sami właściciele sobie bo i tak nie płacą setek za noce.
Najlepiej zakazać wszystkiego, ludzie ogarnijcie się, kto pił i tak będzie pił, a zakaz tylko nakręcić to. Mały Piotrków a taki problem, a co z dużymi miastami jak Kraków, Warszawa, gdzie życie zaczyna się nocą... Dajmy ludzia prawa wyboru jak dotad
Każdy Radny, który zagłosuje za ograniczeniem sprzedaży będzie miał to wypominane wszędzie i cały czas podczas kampanii samorządowych - może się pożegnać z głosami młodych ludzi
Widocznie pani poseł nie może dostac alkoholu i stąd ten pomysl jestem za zakazem sprzedażyta pani poseljak zdejmnie okulary to może dostrzegnie problem
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!