Najlepiej zakazać wszystkiego, ludzie ogarnijcie się, kto pił i tak będzie pił, a zakaz tylko nakręcić to. Mały Piotrków a taki problem, a co z dużymi miastami jak Kraków, Warszawa, gdzie życie zaczyna się nocą... Dajmy ludzia prawa wyboru jak dotad
Albo niech stoją sami właściciele sobie bo i tak nie płacą setek za noce.
Kto będzie chciał pić to zawsze się napije!Rozkwitnie nocny monopol na melinach i tyle
Pani poseł zapraszam na ryneczek w centrum miasta zobaczy pani jak się mieszka przy takim sklepie
My Polacy, ja, nie lubimy jak nam się czegokolwiek zakazuje i to jest niezaprzeczalny fakt. Niektórzy tracą głowę, niektórzy robią na tym politykę i nie jest ważna słuszność zakazu.
Jakby zakazano srać w majtki, to z komentarzy wielu wynika, że rżnęliby pod siebie na potęgę, bo tak. I nie ważne, że d.pa odparzona.
Mi akurat nic nie przeszkadza kupić alkohol przed 22.00 czy 23.00, jeżeli inni chcą kupować go później - być może będą mogli nadal.
A o ludziach takich jak Radziszewska, mam dość niskie mniemanie.
Do Pener. Kim ty jesteś człowieku bo chciałbym wiedzieć i zobaczyć na własne oczy jak wygląda typowy wstrętny donosiciel który nawet nie pofatygował się zapytać kim jest ta osoba? Pozatym slaby z Ciebie społeczniak skoro nawet nie wiesz gdzie to zgłosic. Rozumiem ludzi gdzie taki sklep zakłóca i im współczuję Trzeba działać jeśli są ku temu przeslanki i nie da się żyć. Rozpatrujmy indywidualnie nie uogolniajmy problemu. Pozdrawiam
Jestem zdecydowanie przeciwki chojniakowi,ale radziszewska nigdy nie zdobędzie mojego glosu.To największa i najdłuższa pomyłka wyborców.
Nie słyszałwm o niczym pożytecznym ,co by zrobiła fla miasta przez tyle kadencj w sejmie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!