nie wiem kto podpowiedział prezydentowi taki pomysł, ale wsadził go na minę ! przez to przegra wybory ! Polacy nie lubią jak im się coś ogranicza i nakazuje, będą robić dokładnie odwrotnie.
Ciekawe kto Chojniaka wsadził na taką minę? Kto mu to podpowiedział? Przegrał 8 miesięcy przed wyborami.
Gdyby powodem picia gorzały były nocne sklepy z alkoholem, to wszyscy by się staczali. Widocznie problem jest gdzie indziej - może w idiotycznym przekonaniu władzy o swoim geniuszu? Panie Chojniak, załóż pan długie spodnie. Nie wypada na takim stanowisku chodzić w krótkich. Wy w tym magistracie naprawdę nie wiecie dlaczego niektórzy ludzie wpadają w alkoholizm? Jesteście żałośni prawie tak, jak nasze władze centralne. Mam swoje lata i za cholerę nie mogę sobie przypomnieć kiedy i do czego potrzebne mi były władze. A może wy jesteście zbędni?
a d czego jest Policja i Straż Miejska utrzymywana z podatniczych pieniędzy?
Na tych zdjęciach cała galeria twarzy, które w swoich "galeriach" alkoholi oferują towar, który niszczy życie naszych rodzin, ojców i synów, a coraz częściej także matek i córek. Niszczy społeczeństwo, naród, Polskę!
Ja tam jestem za zakazem, każdy może sobie kupić wcześniej piwo czy wódkę...
Kampanie robić na żulach to niwość. Głosy miejscowego menelstwa już ma..... i tyle
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!