Tak trzymać Panie Prezydencie.zamknąć wszystkie sklepy nocne i będzie więcej spokoju w mieście , a tej pani niedługo podziękujemy.
Koniecznie zrobić zakaz za dużo pijących w naszym mieście i zakaz na plażach bo kultury zero
Zioło będzie lepiej schodzić jak nie będzie alkoholu....
Dilerzy juz się cieszą...
Krzysiu wprowadź zakaz a ja Ci podziękuje na jesieni przy urnie wyborczej!!!!!
Precz z komuną!!!
Co ma nocny sklep do tego że jeden z drugim pije. Właściciel nie stoi przed sklepem i nie namawia przechodniów do kupowania alkoholu. Mam ochotę idę, kupuje, pije.
Cała ta decyzja o rzekomej prohibicji to kolejny krok w stronę "słusznie minionej epoki". Nic to nie polepszy, a wręcz przeciwnie! Czy nie zauważyliście Państwo, że w wielu dziedzinach naszego życia zawrócono nas na "stare tory"? To, co zostało wypracowane przez lata (lepsze, gorsze, dobrą i "złą" władzę) legło w gruzach. Przez ostatnie 2 lata zrobiliśmy (jako kraj) milowy krok wstecz na każdej płaszczyźnie, zarówno wewnętrznej, jak i zagranicznej, a chyba nie o to chodzi w rozwoju państwa. Poszukajcie Państwo tu tzw. "drugiego dna" - komuś na tym zależy i to mocno! Zemsta ponad wszystko, "bo za mną już nic". Żyłem w PRL-u dość długo i wszystko na to wskazuje, że do niego powrócę razem z Wami... Przerażające! Najgorsze, że tzw. "większość narodu" (ten lepszy sort) łyka to, jak głodne pelikany... Prohibicja... szok! W dzisiejszych czasach, po tylu przejściach... Argumenty "za" są zwiewne, płonne i słabe, wymyślone na poczekaniu, by "komuś" się przypodobać, zwłaszcza biorąc pod uwagę czas zbliżających się wyborów... Tu wszystko trzyma się "kupy" ;-) Zakłamanie, chęć utrzymania władzy, zrobienie wszystkiego, by "kupić" elektorat. I niestety, to się może udać... Oby nie, czego sobie i Państwu życzę :-)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!