Siedemnastolatek też jest już dorosły?
Na szczęście w świetle prawa tak. Dzięki temu można go surowiej ukarać.
A wież, że to potem kierowca spłaca, albo jednorazowo albo z pensji mu odciąga pracodawca. A to niemałe kwoty są czasem po parę tysięcy.
bandy chcial zabslysnac bardzo czesto chce...a tutaj lipka z tego wyszla :)
Nie chciałem zabłysnąć, tylko pytam po prostu. W wielu sytuacjach siedemnastolatek jest jeszcze niepełnoletni. Więc dobrze by było, aby przepisy były bardziej precyzyjne. Ale wcale się nie dziwię - seks można "legalnie" uprawiać od lat piętnastu, a oglądać dopiero od osiemnastu. Nie dziw mi się, że zapytałem, bo ja po prostu pewnych rzeczy nie ogarniam :) Ale dzięki dla ~eneliu i ~jestem z miasta za wyjaśnienie.
Słuszne to jest z tym seksem. Bo kiedy się już tak naoglądasz, naoglądasz i naoglądasz, to gotów jesteś raczej zmienić orientację seksualną, niż podjąć się praktyki.
to jest śmich na sali dorosłemu czyli pow 18 lat grozi 10 lat, a 16 i 17 latkowi i NIC - zadna kara! to jest kpina
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!