metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
lemurrollo ~lemurrollo (Gość)07.02.2014 18:35

"DD" napisał(a):
Ale zadajecie głupie pytania
1. Z pewnością sprzedawca robi sobie reklamę, jeszcze głupszego pomysłu nie słyszałem

Tak tak to na pewno reklamaaa...Przecież u nas w Piotrkowie to same snoby którzy tylko czekają na takie promocje...Pewnie jeszcze z innych miast przylecą samolotem wyczarterowanym bo to niesamowita sprawa złodziej w sklepiku. Na miejscu właściciela to przebrałbym kogoś za ufoludka i poleciał do radia z newsem "LUDZIE U MNIE KRADNIE UFO !!!! ZOBACZCIE!!!!".Tym czasem jakiś zasraniec, półmuzg kradnie badziew...Reklama szał...

Komentarz był edytowany przez autora: 07.02.2014 18:37

22

aa ~aa (Gość)07.02.2014 20:53

Panie Tomaszu jedynym rozwiązaniem tej sytuacji to jest instalacja alarmowa zsynchronizowana z firma ochroniarska.
Mam nadzije że policja szybko namierzy tego młokosa zakuje i zamknie na pare dni w arescie.

20

Lesina23 Lesina23ranga07.02.2014 21:03

"bulck" napisał(a):

A inne sklepy jakoś stac na ochrone i nie mają problemów mozna tez ubezpieczyć sklep ale trzeba zapłacić ale jak ktoś nie inwestuje to jego problem. A filmiki z włamań są smieszne ponieważ pokazuje że koleś nie chce zainwestować pieniędzy w ochronę albo ubezpiecznie, czyli klasyczne robienei z siebie ofiary. okradają cie zainwestuj w ochronę, albo ubezpiecz sklep od kradziezy tak jak robią sklepy odziezowe.

013

lemurrollo ~lemurrollo (Gość)07.02.2014 21:14

"Lesina23" napisał(a):
A inne sklepy jakoś stac na ochrone i nie mają problemów mozna tez ubezpieczyć sklep ale trzeba zapłacić ale jak ktoś nie inwestuje to jego problem. A filmiki z włamań są smieszne ponieważ pokazuje że koleś nie chce zainwestować pieniędzy w ochronę albo ubezpiecznie, czyli klasyczne robienei z siebie ofiary. okradają cie zainwestuj w ochronę, albo ubezpiecz sklep od kradziezy tak jak robią sklepy odziezowe.

Same złote myśli, może właściciel sklepu wydrukuje sobie twój wpis i oprawi w ramki.
Jednak chyba bułka i chrupki to nie bluzka za stówkę albo tv za tałzena co ??

70

ddd ~ddd (Gość)07.02.2014 21:42

Zatrudnic ochrone? Fajnie ze pare krokow os sklepiku jest siedziba STRAZY MIEJSKIEJ .To chyba platna ochrona z naszych podatkow i wlasciciela.

40

ja ~ja (Gość)07.02.2014 22:23

czasem bzdury piszecie..zlodzieje sa bezkarni..wchodza jak po swoje bo wiedza ze policja przymyka oko.najwyrazniej wy tez.poczekamy jak wam z mieszkania wynioosa wszystko..ciekawe czy dalej bedziecie pisac o reklamie i skąpstwie.a zlodziej nie spi:)

40

strzelba strzelbaranga07.02.2014 22:33

"Lesina23" napisał(a):
Lesina23ranga
6 godzin temu, 16:34
"goscinnie" napisał(a):
A może najprościej byłoby zatrudnić ochronę 24h
Nie nobo ten pan by musiał zapłacić lepiej dać filmik na YT :d

Marcin milczenie jest złotem.

110

fgh ~fgh (Gość)08.02.2014 08:05

haha łepiotkłów teraz statystyki bije odwiedzin na bazie właściciela sklepu i filmiki zamiast do strony/kanału właściciela nagrania dać jako źródło daje do siebie :D

11

broda ~broda (Gość)08.02.2014 09:11

"strzelba" napisał(a):
Marcin milczenie jest złotem.

W tym przypadku - popieram.

81

broda ~broda (Gość)08.02.2014 09:14

"Lesina23" napisał(a):
A filmiki z włamań są smieszne

Odnoszę wrażenie, że twoje komentarze zaczynają być śmieszne.

91

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat