Ktoś tu sobie robi darmową reklmę. To chyba powód żeby tam nigdy nie wejść. Bo kto wie czy ktoś tam nie będzie sobie robił rozpiski ten tu kupił tylko chipsy za 0,50gr.
bez facebooka ani rusz nawet filmu nie można zobaczyć tylko trzeba założyc teraz fejsa...
A ja obawiam się, że w ten sposób właściciel sklepu wypowiedział wojnę okolicznym złodziejaszkom. Teraz to po prostu nie dadzą spokoju temu panu. No cóż taki mamy kraj gdzie prawo chroni łobuzów i bandytów a nie uczciwych obywateli. Życzę właścicielowi wytrwałości.
Nie nobo ten pan by musiał zapłacić lepiej dać filmik na YT :d
Gęba dosyć wyraźnie uchwycona.Kto zna na 100 procent rozpozna.Mają cel w zyciu hehhe...
Ale zadajecie głupie pytania
1. Z pewnością sprzedawca robi sobie reklamę, jeszcze głupszego pomysłu nie słyszałem
2. Wojna z lokalnymi złodziejaszkami? - włamuje się pacan i pokazuje swojego ryjka? -wątpię
3. Ochrona, jaki jest koszt ochrony lub ochroniarza a jakie były straty od września? Straty od września to jedna pensja ochroniarza.
Wniosek: najpierw pomyśl, później komentuj
Ja wiem, że najłatwiej jest wypiąć brzuch do monitora siedząc w bezpiecznym domku przed komputerem i naśmiewać się ze wszystkiego i ze wszystkich, ale dla tego Pana to jest tragedia bo musi dbać o swój biznes i połapać jakoś koniec z końcem.
Jak dla mnie jest to patologiczna sytuacja, a ochrona wcale problemu nie rozwiąże - pokazują to przykłady włamań do placówek z bardzo dobrym monitoringiem i ochroną (kto będzie chciał to se sam znajdzie takie przykłady w internecie, jest ich sporo). Za to o bezpieczeństwo interesu tego Pana i innych odpowiada Policja, a nie ochrona (ochrona jest dla tych, których na to stać) i liczę na to, że niebawem dopadnie tych złodziejaszków, tym bardziej że facjata jednego z nich jest na jednym kadrze z filmiku.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!