Co ma do tego sklepu z monopolem ,trzeba się zastanowić dlaczego ludzie kradną.bo nie tylko wchodzą po zamknięciu kradną w żywca!!!!@@@
Policja tylko mandaty daje aby premie mieć a jak są potrzebni naprawdę to ich nie ma ...boją się lobuzow
Bo my to jestesmy tylko po to zeby zwyklym ludziom dawac mandaty mimo ,ze I tak zyjemy I mamy pensje z waszej pracy z waszego podatku to jestesmy wlasnie po to zeby was karac ,a zlodziejii I bandytow to my nie lapiemy bo sie ich boimy chyba ,ze sami sie przyznaja . Tak ,ze chroncie sie sami przed bandytami I przed nami ....
Co robią nocne patrole ?? Gps w tyłki powkładać niech pieszą łażą po wyzwolenia !!
Na wyzwolenia jest bardzo niebezpiecznie! Po zmroku człowiek się nawet boi wyjść z domu, bo banda drze japy, wyzywają, niszczą wszystko dookoła. Proponuję zainteresować się Marcinkiem.
Policja w tym mieście reprezentuje niezwykle niski poziom. Piotrkowska policja jest silna dla słabych ludzi, a dla silnych za słaba. Gangsterzy robią ludzią co chcą. Póki ktoś nie straci życia policja nie podejmuje żadnych działań. Bawią się tylko w biurokracje i wysyłanie wezwań! Kilkukrotnie byłem poszkodowany, wskazywałem dowody i sprawców w różnych sprawach i nic z tym nie zrobili, więc nie dziwi mnie że od tylu lat nie kwapią się zrobić pożądku z garstką łobuzów z Wyzwolenia. A na tym osiedlu jest na prawdę niebezpiecznie!
Masakra dwa miesiace przerwy po kradzieżach w rejonie Sulejowska -Wyzwolenia i chlopaki znowu grasują. Ruszyc dupy i wziąć się za robote . Pozamykac całe to chałatajstwo.
Zgłaszać wszystko na Krajowa Mapa Zagrożeń Bezpieczeństwa, niech policmajstry maja zajęcie
Może nie całe osiedle jest takie złe ale Krasickiego Tak tam przychodzą nie tylko Ci co tam mieszkają ale i okoliczni a co do sklepów to w dużej mierze przyczyniają się do takiego miana osiedla
Czy jest jakiś problem z eksmitowaniem patologii z mieszkan??..Zlapany na kradzieży wylatuje z mieszkania z cala zdegenerowana rodzinka..Mieszkanie idzie do oczekujących samotnych matek z dziecmi..Problem rozwiązany.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!