metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
kertyn ~kertyn (Gość)28.01.2015 07:45

oni jeszcze nie rozumiejom ze ich czas się skonczyl wraz ze staskiem

99

AR ~AR (Gość)28.01.2015 10:17

"cba" napisał(a):
tylko wtedy ten człowiek nie będzie miał już pracy (stanowisko na pewno będzie już obsadzone)

A kto w dzisiejszych czasach przejmuje się czyimś miejscem pracy. Czy jak likwidowano szkołę w Klementynowie to ktoś się przejmował czy ci ludzie będą mieli pracę. Po prostu dostali wypowiedzenia. Dobrze, że znalazło się stowarzyszenie, które chciało przejąć likwidowaną placówkę. Takie czasy. Dżungla, i jak to mówią ,,raz na wozie raz pod wozem" bo wszystko zależy od woźnicy.

52

regh ~regh (Gość)28.01.2015 19:47

Może mi ktoś napisać dlaczego na tv sulejów nie ma relacji z 6 sesji rady miejskiej która odbyła się tydzień temu? ( 22 stycznia) To chyba ważniejsze niż 5 morsów w pilicy!

91

krolik ~krolik (Gość)29.01.2015 17:26

bojom sie w bojo o robote teraz

75

abc ~abc (Gość)29.01.2015 17:57

"regh" napisał(a):

Nie ma nagrania, bo ocenzurowanie musi trochę potrwać. Zanim powycinają niewygodne fragmenty minie jakaś chwila. A tu sezon narciarski w pełni...

91

lizodup ~lizodup (Gość)29.01.2015 22:46

"abc" napisał(a):

som juz

12

trener personalny ~trener personalny (Gość)30.01.2015 02:11

"abc" napisał(a):

som

02

Szkoła w Klementynowie ~Szkoła w Klementynowie (Gość)30.01.2015 21:59

Czy może pamiętacie jak została szkoła zlikwidowana?
Co się stało z nauczycielami...
Kto na tym zyskał?

21

Szkoła w Klementynowie ~Szkoła w Klementynowie (Gość)30.01.2015 22:07

"AR" napisał(a):

A czy z pracownikami Domu Dziecka było inaczej?

11

Sonny Boy Williamson ~Sonny Boy Williamson (Gość)30.01.2015 22:27

"do-wszystkich-zainteresowanych" napisał(a):
~do wszystkich zainteresowanych (Gość)26.01.2015 18:07
Nie życzę sobie publicznego oskarżania,oczerniania i wysuwania bezpodstawnych pomówień pod adresem mojej osoby. Pan burmistrz Ostrowski i Rada Miejska w Sulejowie są doskonale zorientowani jakie były prawne i merytoryczne powody niewdrożenia wymienionego projektu.Wobec wszystkich bezpodstawnie szkalujących mnie autorów wypowiedzi podjąłem stosowne kroki na drodze prawnej.Mimo wszystko nikt w sieci nie jest anonimowy. Jacek Wach.

Czy mógłby mnie ktoś oświecić o co chodzi? Jaki program, jakie powody?
Podkreślam - nie chcę jątrzyć, nikogo nie oskarżam, niczego dotychczas na ten temat nie napisałem...jednak są to sprawy publiczne, nie jest to tabu, więc chyba jakaś informacja mieszkańcom (słabo zorientowanemu mieszkańcowi, jak ja) się należy, a nie tylko P. Burmistrzowi i Radnym. W końcu gmina nie jest tylko dla władzy?

81

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat