oni jeszcze nie rozumiejom ze ich czas się skonczyl wraz ze staskiem
A kto w dzisiejszych czasach przejmuje się czyimś miejscem pracy. Czy jak likwidowano szkołę w Klementynowie to ktoś się przejmował czy ci ludzie będą mieli pracę. Po prostu dostali wypowiedzenia. Dobrze, że znalazło się stowarzyszenie, które chciało przejąć likwidowaną placówkę. Takie czasy. Dżungla, i jak to mówią ,,raz na wozie raz pod wozem" bo wszystko zależy od woźnicy.
Może mi ktoś napisać dlaczego na tv sulejów nie ma relacji z 6 sesji rady miejskiej która odbyła się tydzień temu? ( 22 stycznia) To chyba ważniejsze niż 5 morsów w pilicy!
Nie ma nagrania, bo ocenzurowanie musi trochę potrwać. Zanim powycinają niewygodne fragmenty minie jakaś chwila. A tu sezon narciarski w pełni...
Czy może pamiętacie jak została szkoła zlikwidowana?
Co się stało z nauczycielami...
Kto na tym zyskał?
A czy z pracownikami Domu Dziecka było inaczej?
Czy mógłby mnie ktoś oświecić o co chodzi? Jaki program, jakie powody?
Podkreślam - nie chcę jątrzyć, nikogo nie oskarżam, niczego dotychczas na ten temat nie napisałem...jednak są to sprawy publiczne, nie jest to tabu, więc chyba jakaś informacja mieszkańcom (słabo zorientowanemu mieszkańcowi, jak ja) się należy, a nie tylko P. Burmistrzowi i Radnym. W końcu gmina nie jest tylko dla władzy?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!