Oj ludzie ludzie. Kto Wam dogodzi!!! Każdy mógł kandydować. Ale wy wolicie krytykować z fotela lub kanapy. A podjąć wyzwanie - narażając się na krytykę i cięte języki ludzi nie każdy potrafi.
Proponuję poczytać co nie co i wrócić do tematu.
Anna Chaładaj Myślę że to dobry kandydat .Osoba konkretna ,i myślę że z pełnym zaangażowaniem weźmie się za robotę w GMINIE..Pozdrawiam.
To ta kobieta żyje? Przecież miała być niby rozjechana przez samochody z Kielc!? A tak się zarzekała na spotkaniach, że ją polityka nie interesuje, bo ona chce tylko wypiekać chleb :) Żartowała sobie wtedy?
A gdzie pracowała jego żona ?
A co tam w sprawie odpadów słychać? Sąd i nowy burmistrz już wyjaśnił sprawę?
WIEMY, że Pan Burmistrz poparł oficjalnie jednego z kandydatów na jednej z sesji. Nie zdawał sobie sprawy że łamie prawo? Na youtube dopiero po dwóch tygodniach ten fragment sesji usunięto. Ma się czego obawiać, bo ten fragment widziało wiele osób! Obiecywał przejrzystość i wiarygodność - a PRZYSZŁO KOLESIOSTWO I CENZURA!!!
Ooo przybyło nagle mieszkańców Sulejowa, zmienił się burmistrz i zmienił się klan, zmienili się ludzie ale system pozostał ten sam. Boję się otworzyć lodówki bo mogę tam zastać kogoś z rodziny Pani Ch.
no, pan Majchrowski uczciwy... hm, po jego dokonaniach można sądzić, iż ma na względzie tylko swoje prywatne sprawy. Trzeba się zastanowić przed tymi wyborami.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!