Górale się sprzeciwiają:
https://detektywprawdy.pl/2021/01/13/goralskie-veto-mowimy-dosc-bedziemy-otwierac-swoje-biznesy-mimo-lockdownu/
Może te wszystkie dziadki chętne do szczepień pod naporem zmasowanej propagandy zaczną od spisania testamentów i uregulowania spraw z rodziną przed wyszczepieniem ?
Teraz zus bedzie zacierac rece po szczepionce ludzie beda umierac szkoda tych nieswiadomych ludzi
70% osób w Polsce planuje się szczepić, mimo zmasowanej propagandy płaskoziemców.
Po zaszczepieniu będą wystawiane kody QR - to będzie taki paszport osoby zaszczepionej, który będzie potwierdzał, że osoba została zaszczepiona i może korzystać z uprawnień, które jej przysługują - wyjaśniła wiceminister zdrowia Anna Goławska. Kod będzie wystawiany po otrzymaniu drugiej dawki szczepionki.
Ta strona robi za naganiacza do szczepień i prawdy nie pisze do końca jakie są skutki uboczne a są .
ja już dużo wcześniej mówiłem ,że osoby zaszczepione będą się zarażać na masową skalę co dzieje się w Hiszpanii
Tu nie chodzi wcale o wirusa a położenie gospodarki na łopatki na światową skalę by korporacje i rządy przejęły za grosze majątki bo będą tylko dwie formy własności ta korporacyjna i państwowa a społeczeństwa będą w roli niewolników. Ja nic nowego nie powtarzam proszę posłuchać wypowiedzi naszego Premiera o nowym ładzie gospodarczym bo nie raz o tym się wypowiadał
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!