Jak mozna byc trzezwym i wjechac w kogos? Rozumiem jakby ktos byl nietrzezwy i wjechal no to zrozumiale jest, ale trzezwy? To gorsze od osoby nietrzezwej.
Może myślała, że samochód ma zawsze pierwszeństwo przed rowerem? Kolejny popis kobiety za kierownicą.
Z tego tekstu wnoszę,że poruszasz się po ulicach z zamknietymi oczami.
Dużo jeżdżę samochodem po mieście i jak patrzę,co "kierowcy" robią podczas jazdy samochodem, to i tak Bogu dziękuję,że trup nie ściel sie gęsto...
Rozmawianie przez telefon komórkowy to już "niegroźny" standard. Kierowcy częściej zapalą papieroska niż światła w aucie...
Myślą o niebieskich migdałach, patrzą na boki ( teraz fakt, jest na co - piękne,lekko odziane dziewczyny ;-) ).
Rozmowa z pasażerami też potrafi być absorbujca.
W ogóle to wielu kierowcom prowadzenie auta przeszkadza w innych czynnościach.
Tak więc jak widać nie tylko po pijaku można spowodować wypadek...
Na trzeźwego też...;-(
Jaki masz tok myslenia to żenada widac ze jedna miarą oceniasz wszystkich ...
Chyba "wszystkie"...? ;-)
Cztery kobitki za kierownicą, które dziś zauważyłem:
1. Blondynka w Daewoo Matizie, Wola Krzysztoporska, ul. Kościuszki. Dziewczę zamierzające skręcać w lewo zatrzymało się przy krawężniku (prawym!), ponieważ z przeciwka jechał drugi samochód.
2. Druga blondynka w szarym chyba Chevrolecie na blachach WD, Piotrków Trybunalski, ul. Polskiej Organizacji Wojskowej. Zawracała po powierzchni wyłączonej z ruchu, mimo że obok był pas do zawracania.
3. Piotrków Trybunalski, skrzyżowanie ul. Dmowskiego z Al. Armii Krajowej. Tym razem brunetka - zatrzymała się przed wjazdem na skrzyżowanie, ale jakieś 8-10 metrów przed linią warunkowego zatrzymania.
4. Czwarta byłą najlepsza - też blondynka. Miałem wątpliwą przyjemność jechać za nią przez kilkaset metrów. Najpierw skręciła w lewo z ul. Krakowskie Przedmieście w ul. Żeromskiego z prawej strony pasa ruchu, następnie zatrzymała się przed pustym rondem Żołnierzy Wyklętych 1944-1956, a będąc skręcając z ronda w al. 3 Maja włączyła prawy kierunkowskaz, informując "właśnie skręciłam w prawo". Całe szczęście, że nie musiałem jechać dalej w tym samym kierunku.
Ja jednego blondyna na epiotrkow który strasznie bredzi.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!