metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
BLEKI BLEKIranga08.05.2011 23:24

Cytuję:
zetwczoraj, 22:35
Pezeta lubie i chetnie sie na koncert wybiore farben lehre zreszta tez :)

to ja z zetem się zobaczymy , a reszta?

00

klet ~klet (Gość)08.05.2011 22:24

Kto woli prawdziwą niezapomnianą zabawę podczas Juwenalii niech się wybierze do Olsztyna na Kortowiadę:
http://kortowiada.pl/public/images/upload/inne/plakat.jpg

00

octave ~octave (Gość)03.05.2011 11:31

Jak zwykle zespoly "pod siebie".Jak zwykle bedzie wiecej dresiarstwa niz porządnych ludzi...az strach tam być!!!!

00

Mieszkaniec Piotrkowa ~Mieszkaniec Piotrkowa (Gość)03.05.2011 11:44

Jak zwykle zespoly "pod siebie".Jak zwykle bedzie wiecej dresiarstwa niz porządnych ludzi...az strach tam być!!!!
Eee tam, głupoty gadasz. Czy będzie Bogusław Kaczyński z Orkiestrą Wiedeńską, czy Peja to i tak przyjdzą Ci sami ludzie. Będzie dobrze, wpadnij, piwka się napijemy!

00

Mac ~Mac (Gość)03.05.2011 12:32

"octave" napisał(a):

Ty byś załatwił lepsze

00

Aman Amanranga03.05.2011 12:40

"Mieszkaniec-Piotrkowa" napisał(a):
piwka się napijemy!

A ustawa o wychowaniu w trzeźwości? Nie wolno pić w miejscach publicznych. Można by zawiadomić straż miejską ale ta woli wlepiać mandaty za złe parkowanie niż ganiać pijane małolaty. A tam na słowaka teraz roboty i wykopy. Tylko żeby jakiś zachlany dresiarz nie wpadł do dziury bo potem miasto z naszej kasy będzie musiało płacić odszkodowania.

00

Doker ~Doker (Gość)03.05.2011 14:29

Jeśli w poprzednich latach zwykle krytykowałem dobór zespołów, tak tym razem muszę go pochwalić. Te kapele naprawdę potrafią grać! Oby tylko pogoda dopisała :)

00

Mieszkaniec Piotrkowa ~Mieszkaniec Piotrkowa (Gość)03.05.2011 14:49

A ustawa o wychowaniu w trzeźwości? Nie wolno pić w miejscach publicznych.
Na Juwenaliach? Aman, czy widziałes, żeby na poprzednich tego typu imprezach straż miejska mandaty wlepiała? Też jestem za tym, żeby ludzie nie nawalili się jak szpadle, ale 1 czy 2 piwa jeszcze nikomu nie zaszkodziły.
Jeśli w poprzednich latach zwykle krytykowałem dobór zespołów, tak tym razem muszę go pochwalić. Te kapele naprawdę potrafią grać! Oby tylko pogoda dopisała :)
Też mi się repertuar podoba.

00

adek0097 ~adek0097 (Gość)03.05.2011 23:13

A gdzie bieg straceńca?????????????????????????????????????????????????????

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)03.05.2011 23:24

Koncert " Milczenia owiec" zapowiada się ciekawie. Przynajmniej będą milczeć!

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat