Od dawna interesuje mnie dlaczeo z tak pięknym, unikatowym budynkiem niec się nie dzieje. Mam nadzieję, że nowy nabywca wreszcie coś zrobi i odnowi przede wszystkim elewację, która była wyjątkowa. Najgorzej, jeśli ten budynek trafi do takiego właściciela piotrkowskiego jak "Europa". Ruina murowana
Ja strzelam, że może to ten co wygrał w lotto ponad 17 mln. Szczęśliwa kolektura też nie daleko :)
Nie rozumiem.
Sam podniósł sobie cenę?
http://naszpiotrkow.blogspot.com
ten od focusa?
straszne...bez komentarza...Droga agencjo wojskowa jesteś plamą na mundurze i historii.Powinien to być pomnik oręża Polskiego wdzięcznością dla wielu Piotrkowian i innych Polaków .nie dam ani złotówki na jakikolwiek cel wojskowy a w szczególności jakimś fundacją dla weteranów z misji..."jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie.."
SĄCIŃSKI STANISŁAW
kupiłwillę ,nic tam nie robi ,kto to jest?????????/
U nas jest tendencja do wykupywania budynków i doprowadzania ich do ruiny i nikt nad tym nie może zapanować :(((
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!