Sorry, a gdzie są kursy na kelnera, szefa kuchni, managera, dyrektora czy polityka, no gdzie. Toż to jawna dyskryminacja tej dużej grupy społecznej i zamykanie przed nimi rynku pracy. Przecież nie może być samych tylko brukarzy i innych fizycznych tylko, jak nasz rząd zrobi już całkowity euro-pa (przyp red. za Kabaretem Skeczów Męczących) z tej całej UE.
W szkołach zawodowych nie ma na nic pieniędzy ale na skazańców oczywiście są!
Więzień tez człowiek,każdy może kiedyś tam trafić i trzeba dać im szansę.
To mi nauka każą robić to niech zapłacą tyle ile za taka pracę się należy a po drugie nikogo zmusić do pracy nie mogą . U nas już pijanych rowerzystów nie łapią tych wybranych z uwagi na fakt ,że wcześniej dwóch było złapanych chyba ze trzy razy nie zapłacili bo nie pracują i nie mają z czego. Odsiedzieli za to obaj po dwa miesiące a państwo czyli my wspólnie dołożyliśmy do interesu za ich wczasy na Wroniej
Ktoś tam myśli w tym kryminale potrzebna jest ułożyć płytki robimy kurs glazurnika potrzeba pomalować ściany robimy kurs malarza i tak sobie wyremontują kryminał mądrze pomyślane tylko ten opiekun osób starszych mi nie pasuje ale może komendant potrzebuje dla kogoś opiekuna :):):)( bez obrazy nie chce być złośliwy )
A ja się pytam kto za to płaci?!! To jakieś żarty są. Darmozjady oni są tam za karę- jakby ktoś zapomniał a nie na wczasach za które my podatnicy placimy. Kilof do łap i zap......ć o suchym chlebie i czarnej kawie! Załujecie 500+ na dzieci, że z Waszych pieniędzy itd.a na przestępców placicie i dobrze, nikt nie krzyczy
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!