Akurat tam to siedzą za takie pierdoły, że nie powinniście ich porównywać z prawdziwymi bandytami. Jeden jechał na rowerze po pijaku, drugi nie płacił alimentów itp.. wszyscy oprócz tego pracują w polu. Nie bronie tych ludzi ale oni chociaż pracują, czego nie można powiedzieć o leniach z Wroniej...
Co mnie to interesuje? Jak dla mnie mogą ich trzymać pod gołym niebem, zakopać 2 metry pod ziemią, wystrzelić w kosmos. Nie rozumiem co miał na celu ten artykuł? Przejdźcie się do kamienic lepiej, gdzie z grzybem i wilgocią rodziny siedzą z dziećmi i nie mają widoków ani na remont ani na przeprowadzkę.
To nie więźnie ale ekskluzywne sanatorium w którym osadzeni z nudów udają że pracują.
Foto http://sklave.manifo.com/foto-szopka
Co za dziecinada... . Na litość boską Jest tu ktoś rozsądny na tym forum? Też nie lubię kryminalistów i uważam, że powinni mieć bardziej ograniczone prawa, ale przecież każde docieplenie budynku to inwestycja. W Z.K. i tak musi być utrzymywana jakaś temperatura, pewnie dokładnie określona w przepisach. Grzać i tak im trzeba. Z resztą nie tylko im, pracują tam też funkcjonariusze i pracownicy cywilni. Każde docieplenie budynku po kilku latach się zwraca, więc dociepla się po to by zaoszczędzić nasze pieniądze. Co trzeba mieć w głowie by tego nie rozumieć... . Jak ja nie lubię bezsensownego pieniactwa... . Od dawna mówi się, że więźniowie mają za dobrze, ale w końcu ktoś próbuje zrobić z tym porządek. Trzeba najpierw zmienić prawo a potem warunki. http://niezalezna.pl/73679-koniec-z-wygodami-w-wiezieniach-zagonia-odsiadujacych-wyroki-do-pracy
Kiedy będzie remont szpitala ? Aaaaa.... nie będzie bo kasy brakło.
I na to pieniądze są!!!!! Masakra. Ja byłbym za tym, żeby jeszcze na polu kapusty zrobić pole golfowe a zamiast szklarni łaźnie piwne. A co niech mają osadzeni, przecież odbywają karę.
Przeca te wszystkie remonty powinni wykonywać osadzenie w ramach darmowego pobytu!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!