metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ocho! ~ocho! (Gość)3 dni temu, 10:19

o, czyli ten zapowiadany tydzień będzie trwał tu tak długo jak nie tak całkiem dawne tygodniowe zamknięcie Dmowskiego

110

Lily ~Lily (Gość)3 dni temu, 10:26

Te zdjęcia to macie z tego 14 czy 15 stycznia, bo tyle była zamknięta, nieprzejezdna Wierzejska. Znaki stoją do tej pory, a spokojnie da się jechać w dwie strony. Nie dało się może dwa dni. I tak właśnie w Polsce to wygląda, postawią znak, a droga przejezdna. Dodatkowo zauważę, że na antenie radia, jak i w komunikatach UM było, żeby korzystać z wyznaczonych objazdów. Widział ktoś taki, bo ja nie... Nie ma żadnego wyznaczonego objazdu, stoi tylko znak, że droga jest "ślepa". Miejscowy sobie da radę, ale jakiś przypadkowy kierowca?

111

... ~... (Gość)3 dni temu, 11:04

Zdejmcie znak zakaz wjazdu, zróbcie ograniczenie nawet do 20 km/h i nie róbcie sobie jaj z jadących tamtą drogą.

81

Operator koparki ~Operator koparki (Gość)przedwczoraj, 13:41

A ja sobie będe kopał i kopał powoli i co mi gawiedź piotrkowska może zrobić?

51

Gordon ~Gordon (Gość)przedwczoraj, 15:47

Co za żenada! Miałem głęboką nadzieję, że nowy prezydent ogarnie to towarzystwo. Ale jak widać...

60

nikt ~nikt (Gość)przedwczoraj, 17:32

Droga była zamknięta 13.01 o godz. 10,ale po południu już była przejezdna bo znaki zostały przekręcone i niema żadnych wyznaczonych objazdów. Więc drodzy moi proponuję objazd przez Tomaszów lub Przygłów...

51

nikt ~nikt (Gość)przedwczoraj, 17:17

To jest dowód jaką mamy demokracje, nic ci nie wolno się odezwać. Bo pożałujesz, przetrzymamy cię jeszcze więcej.

41

Masakra ~Masakra (Gość)przedwczoraj, 19:29

Jeżdżę tą ulicą codziennie i chyba jestem ślepa..gdzie te objazdy?

61

Dudhd ~Dudhd (Gość)16 godzin temu, 09:02

Kolejne obsuwy? Kto by pomyślał... Może na przyszłość dawać dalszy termin, a skończyć wcześniej.

40

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat