Bardzo mocna lista, bez marionetek co czekają na instrukcję z berlina, brukseli lub mokswy.
poczekajcie jak dokończa wprowadzać zielony ład ,,,wówczas zatęsknicie za pis i konfederacją ,oj zatęsknicie ,,,,,,,,
Już gorszego zestawu nie było, pani wędrowska która słynie z braku kultury, pani Agnieszka wojciechowska vel H. która po popisie w sejmie dotyczący pani posłanki filiks powinna zostać pozbawiona mandatu posłanki i zostać skazana. Waszczykowski to już też nie trzeba komentować kim on jest. Telus chłopek. Milczanowska słynąca z antyaborcyjnych protestów. Sałek sekretarka prezydenta dudy. Buda inteligencja nie grzeszy. Podsumowując Polacy na szczęście przejrzeli na oczy i liczę że takich słupów wejdzie jak najmniej.
A to 'drewniany talerz' o który jest walka: https://www.facebook.com/photo/?fbid=7920783477933784&set=gm.3591191277876686&idorvanity=2649677882028035&__cft__[0]=AZXvorFrPRf0Fehrs8ze_g1amCu1kA3PA6wACxm4NTMq6EjPzdB926qAPoYjO43gslgrCdAae3FlvQQZQ2ZOd4oN0PENov3Vsuw0DugEjIMR-kbZTtf42DAUqV8_w8FLaUxgOgEV4DLp7-bGtlTVFTG5LwnbmFsCx_EMs5NvDnxialGXNfH1Gg0_aKM3I7gU0ToN1FiT2f1O9Tg4Kupc86Mz79meVApWJJ-ksbfocz5ocA&__tn__=EH-y-R, ------a to wpis pod tym 'talerzem' - 'To nie wszystko. Na necie można sprawdzić jakie będą mieli przywileje emerytalne. Jarosław Wałęsa będzie mógł wspomagać ojca z jego skromną emeryturą. Można też sprawdzić jakie korzyści materialne osiągnął Tusk z pracy dla Bukseli a nie Polski. Po to głosujemy na parlamentarzystów polskich i europejskich żeby mieli lepiej od nas. To nie działa w dwie strony. Lepiej nam się żyć nie będzie jak już życie pokazało. Ciekawa jest postać kandydatki Gronkiewicz-Walz. Sprawa afery reprywatyzacji w Warszawie została zamieciona pod dywan. PO jej przez długi czas nie eksponowało politycznie aż sprawa przyschnie. Mam nadzieję że wyborcy będą o tym pamiętać. Wąsik i Kamiński podobnie. Skoro nie zrobią już karier w Polsce PIS dał im inna szansę. Wyborcy pamiętajcie. Świnie nigdy nie są syte. Ile byś im do koryta nie nasypał zawsze będą głodne.''
To ze wy jesteście dumni z siebie to ja wiem, żle ze ja nie jestem dumny z was ba mało tego to ze muszę się was wstydzić to jest druga strona medalu!!! To ma być partia która wystawia Kamińskiego, Wąsika i Obajtka- wstyd żenada i beton
A nie można ich tak wszystkich z tej listy na ten eksport do tej EU wysłać żeby Polska trochę złapała oddech ? Tak nawiasem to jak oni mogą się pchać do tej zepsutej LGBT-owskiej Unii ? Nie przeszkadza im brać pieniądze z takiej Unii na którą tyle pomyj wylali ?
Panie pośle telus najpierw zanim pójdziesz do
Brukseli uporządkuj pan ten bałagan w piotrkowskim Pisie który żeś pan narobil
Waszczykowski taki schorowany bardziej na unie pluł a kasirka nie smierdzi
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!