Pan Lech na młodzież nie wygląda, raczej pod old boya :)
Sam mu to powiedz, podaj przykłady. Jak będzie liczyć, że Ci co wokół niego skaczą powiedzą mu prawdę to możesz się przeliczyć. Zakładam że jesteś zorientowany kto gra na siebie, a kto dla dobra miasta.
"Te same miny na tych samych facjatach, te same tyłki na zawsze przyspawane do stołków. Świeżyzny ani grama. Parytet dla młodych by się przydał, żeby każda partia chociaż dziesięciu musiała wystawić. Co? Że się nie znajdzie? Znajdzie się, znajdzie, tylko trzeba się odspawać, żeby poszukać" .
Ha, na piotrkowtrybunalski.naszemiasto o to samo zapytałem,to zostałem zminusowany.
Same stare nazwiska-może należy zestawić nazwiska z numerem kadencji? Ilu jest nowych radnych? Jak długo radnymi są te same Osoby? Co to oznacza ?
Oby brak stagnacji, rutyny, karierowiczostwa, "parcia na kasę", układów, ... z nadzieją- gratuluję, szczególnie tym radnym, którzy odświeżą to gremium...
Oby nikt nie zaprzedał się - sprzeciwiając temu, co propagował startując w wyborach. Szanujcie swoich wyborców ... bo nie przypadkowo znaleźliście się w Radzie Miasta. Działajcie uczciwie. I nie zapominajcie o ludziach w tych ulicznych inwestycjach.
Krzysiek jesteś w porządku i z Mańkiem zdobicie dobry duet na rzecz POLONII Wasz kolega Arek
Jest nowa osoba i dobrze ... Marlena Głowacka ... młoda, ambitna i chcąca działać dla ludzi. Tomasz Sokalski choć nie nowy to sam w sobie jest społecznikiem od lat - dla ludzi. Myślę, że w innych komitetach też są nowi ale również starzy, których warto w tym miejscu wymienić ... bo działają dla ludzi np. Pan Jan Dziemdziora - społecznik od lat dla ludzi. Szymon Miazek również potrafi wstawić się za ludźmi. Krzysztof Kozłowski to osoba, która również ma wysokie wparcie wyborców bo wielokrotnie chciał coś zrobić ale dostawał kopniaki. Ciekawą postacią i również nową w Radzie Miasta jest Krystyna Czechowska - działa skutecznie na rzecz Osiedla Wierzeje. Więcej osób nie wymienię w tym miejscu ... bo o tych mogę mówić ... ich dokonania znam. I dokonaniach społecznikowskich innych osób nie mam wiedzy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!