teraz bede obserwowała co zrobią w/w eks radną. Czyżby jakiś stołek w "mieście" - proponuję pracę interwencyjne na Wyzwolenia. teren zna a i może wreszcie uczciwą pracą złapie brakujący elektorat.
pani olejnik w radzie jej rodzony brat tez został w radzie z tym ze nie w piotrkowie..............
Pani Olejnik Wiesława radną Piotrkowa jej brat radnym radnym w Woli wiedzą ze jest w radzie dobrze...............
Najpierw lecimy do księgarni po słownik ortograficzny...Lecimy szybciutko :D
no to czekamy na gaz na Wierzejach takiego smrodu nie da się już wytrzymać.
Ohhh najważniejsze że Sokalski jest i gdyby to ten prawy człowiek był kontrkandydatem wszystko wyglądałoby inaczej....żelazne laski pana Tomasza uwielbiają a i zwolenników wielu posiada.... Myślę że to jest właśnie ta osoba która potrafi zmienić wiele w naszym grodzie.... Gratuluję Panie Tomaszu tym czasem mandatu....
Czyli w sumie niewiele się zmieniło. Nadal w RM będzie zasiadać kilka żenujących postaci. Jedyny pozytyw to pan Dziemdziora. Mimo, że reprezentuje partię, z którą się nie utożsamiam, to miło go widzieć w RM. Angażuje się i stara, a ja szanuję ludzi, którzy poważnie traktują swoje obowiązki. Mam nadzieję, że energii i zapału mu w nowej kadencji nie zabraknie.
A tak w ogóle to liczyłem, że wyniki wyborów będą inne. Nici z liczenia w obliczu nieobliczalności wyborców...
A mój wujek powiedział, że dla dobra i rozwoju miasta będzie współpracował w radzie z panem Prezydentem. wujek jest z PO
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!