metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ciekawy ~ciekawy (Gość)04.12.2019 07:19

Ale o co chodzi? Urszula Wolontariuszem Roku, bo najwięcej kasy zebrała, a Adrian Wolontariuszem Roku bo najprzystojniejszy?

78

katarzynnka ~katarzynnka (Gość)04.12.2019 08:58

wyniki nie powinny byc widoczne. To powinna byc niespodzianka

24

gość ~gość (Gość)04.12.2019 20:15

A co tam Grabarczyk robi na widowni??

50

gość ~gość (Gość)04.12.2019 11:28

Nie miałem niemieckiego w gimbazie, więc nie uczyła mnie ta Frau, ale cudownie że wygrała i 3małem za nią kciuki (a wśród Panów faworytem był Robert Szulc)... 3 lata temu plebiscyt Tygodnika 7 dnia na Nauczyciela Roku, teraz ten!?????
Wygląda pięknie i wzbudza większą sympatię aniżeli pani A.Westrych-Czarczyk (auch habe Geburtstag in July), która została w tym roku szkolnym zatrudniona w Budowlance... a dlaczego, to się domyślcie! ????????
Co ciekawe, laureatka jest z pochodzenia kielczanką i rówieśniczką śp. dziennikarza M. Pawłowskiego (zmarłego 15 lat temu), z którym chodziła do tego samego liceum (może sie nawet znali?!)... początkowo pracowała jako tłumaczka w 1 z tamtejszych urzedów. ????

60

gość ~gość (Gość)07.12.2019 00:21

A ta reklama jednej pani a krytyka drugiej czemu ma służyć? Taki odważny jesteś, "gościu", bo nie podałeś swoich personaliów. Brawo!

30

gość ~gość (Gość)13.12.2019 07:04

Na Boga co robi tam Roman? On i wolontariat, porażka jakąś.....

20

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat