kiedys nad piotrkowem lataly MiG-i i to dosc nisko,byl to naprawde piekny widok..teraz tego nie ma szkoda ..bo wtedy jako male dziecko pieknie sie to ogladalo :)
A kiedy bendom ćwiczyć babcie klozetowe?
A w jakim miejscu będą ćwiczyć panienki lekkich obyczajów? A czy nie jest potrzebny instruktor, albo chociaż "manekiny"?
jak czytałam jaki tam niezły bajzel w tym Łasku mają to już mam majty pełne
zwłaszcza że te ef 16 to raczej trumny jakie nam sojusznicy wepchli zamiast je na złom odesłać
Jak tak dalej będą latać to krowy przestaną mleko dawać.Zostaną chłopom dopłaty Unijne a baby będą miały luzik.
Monisiu - bardzo proszę wracać szybko do łazienki robić sobie fotki w lustrze!
Jeśli F16 to trumny, to dlaczego lata ich tak dużo na całym świecie...?
Przypomnę,że te trumny trafiły do Polski prosto z fabryki, a nie z jakiegoś magazynu demobilowego na pustyni...
Czesi mają Gripeny.I co? przez kilka miesięcy po zakupie były uziemione ze względu na brak wgranych do komputera pokładowego map Czech ;-)
Pamietam jak bylem w armii Wiewiorczyn kolo wlasnie Lasku w kompani dowodzenia w bunkrze pod ziemia w jednostce radiotechnicznej , fajnie sie ogladalo na radarach te loty, nad piotrkowem rowniez .
jeśli masz jakąś szybko strzelną lustrzaneczkę to zapraszam cię na priva obgadamy szczegóły
może przyjdziesz i mi strzelisz parę foć a może jeszcze co
migi tez pamietam to byly inne czasy f-16 trudno zobaczyc lataja wysoko .pozdrawiam
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!