metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
mm ~mm (Gość)27.07.2011 15:26

kiedys nad piotrkowem lataly MiG-i i to dosc nisko,byl to naprawde piekny widok..teraz tego nie ma szkoda ..bo wtedy jako male dziecko pieknie sie to ogladalo :)

00

luzik ~luzik (Gość)27.07.2011 16:26

A kiedy bendom ćwiczyć babcie klozetowe?
A w jakim miejscu będą ćwiczyć panienki lekkich obyczajów? A czy nie jest potrzebny instruktor, albo chociaż "manekiny"?

00

Monisia ~Monisia (Gość)27.07.2011 19:30

jak czytałam jaki tam niezły bajzel w tym Łasku mają to już mam majty pełne
zwłaszcza że te ef 16 to raczej trumny jakie nam sojusznicy wepchli zamiast je na złom odesłać

00

swan ~swan (Gość)27.07.2011 19:38

Jak tak dalej będą latać to krowy przestaną mleko dawać.Zostaną chłopom dopłaty Unijne a baby będą miały luzik.

00

jerzy kibic ~jerzy kibic (Gość)27.07.2011 19:59

A u mnie na działce już rosną ogórki.

00

P51 ~P51 (Gość)28.07.2011 08:48

"Monisia" napisał(a):
jak czytałam jaki tam niezły bajzel w tym Łasku mają to już mam majty pełne
zwłaszcza że te ef 16 to raczej trumny jakie nam sojusznicy wepchli zamiast je na złom odesłać

Monisiu - bardzo proszę wracać szybko do łazienki robić sobie fotki w lustrze!
Jeśli F16 to trumny, to dlaczego lata ich tak dużo na całym świecie...?
Przypomnę,że te trumny trafiły do Polski prosto z fabryki, a nie z jakiegoś magazynu demobilowego na pustyni...
Czesi mają Gripeny.I co? przez kilka miesięcy po zakupie były uziemione ze względu na brak wgranych do komputera pokładowego map Czech ;-)

00

naftamar ~naftamar (Gość)28.07.2011 11:25

Pamietam jak bylem w armii Wiewiorczyn kolo wlasnie Lasku w kompani dowodzenia w bunkrze pod ziemia w jednostce radiotechnicznej , fajnie sie ogladalo na radarach te loty, nad piotrkowem rowniez .

00

Monisia ~Monisia (Gość)28.07.2011 12:43

"P51" napisał(a):
Monisiu - bardzo proszę wracać szybko do łazienki robić sobie fotki w lustrze!

jeśli masz jakąś szybko strzelną lustrzaneczkę to zapraszam cię na priva obgadamy szczegóły
może przyjdziesz i mi strzelisz parę foć a może jeszcze co

00

f-16 ~f-16 (Gość)28.07.2011 13:03

migi tez pamietam to byly inne czasy f-16 trudno zobaczyc lataja wysoko .pozdrawiam

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat