Kumorowski przegrał mimo tego, że cały aparat państwowy i większość mediów w bezczelny sposób agitowały na jego rzecz. O ostateczny wynik wyborów nie można być spokojnym, bo przecież środowisko PO ma już doświadczenie w wyborczych matactwach - kto pamięta kampanię oszczerstw wobec S.Tymińskiego? Zaraz po wyborach sąd zmusił protoplastów PO do publicznych przeprosin Tymińskiego, tyle tylko, że prezydełtem był już przyjaciel Tuska i Komorowskiego, niejaki Bolek.
" Trwa cisza wyborcza, prosimy o rozważne komentowanie!"
Moderator poszedł spać z kurami?
Duda się nie uda! W II turze odpadnie z gry i nawet kler mu nie pomoże .Kulik zebrał tylko niezadowolonych wiecznych przegranych .
Jak było do przewidzenia w du..kracji musiał zwyciężyć obóz pasożytów i płatnych wyborców, skupionych wokół obu reprezentujących ich kandydatów. Ciszy wynik Pawła Kukiza jak i to, że głosowali na niego głównie ludzie młodzi.
To już chyba ostatnia chwila na mobilizację i patriotyzm młodych. Jest nadzieja!
A ja dla odmiany nie narzekam na to jak jest, ze znalezieniem pracy nie znalazłem problemów, źle też nie płacą, władza mnie nie prześladuje i nie snuje teorii spiskowych :)
A epiotrkow tak straszyło dudą, że ludzie się go boją. epiotrkow słabo coś kreuje to rzeczywistość. Co na to miazek i dziemdziora?
Czyli Kaczyński rządzi w naszym kraju ciekawe. jednakże nie mogę się doczekać parlamentarnych. Gdzie ludzie o prawicowych poglądach zdobyli dużo poparcia:)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!