Wielkie halo... kolejne skupisko sklepów jak każde inne...I kolejny kawał zielonego terenu zalany betonem...
do czego to doszlo, ze otwarcie sklepu to wydarzenie medialne i robi sie z tego powodu taki wielki szum?! sklep jak sklep, albo raczej budynek, w ktorym jest masa sklepow z zawyzonymi cenami...
I znów te same sklepy, znów te same rozrywki co w innych galeriach. NIC NOWEGO !!!
Bye bye bełchatowscy klienci piotrkowskiego focusa! (a także kleszczowscy, radomszczańscy)
Dobrze napisałaś że wieśniaki ale pomyliłaś miasto. Ileż to można jeździć do wieśniaków po zakupy :) Ehhh te Krzyżacy zawsze plują jadem.
90% wieśniaków w focusie to tylko i wyłącznie EP. No bo jak...mzk-ą przyjechać to korona z głowy spadnie.
~Hannka (Gość)
5 godzin temu, 16:29
"mcclay" napisał(a):
i dobrze, mniej wieśniaków w focusie... :)
Dziecino ty to dopiero jesteś wieśniarą.
Konkurencja w regionie dobrze zrobi przede wszystkim klientom. Osobiście uważam, choć nie jestem obiektywny, że piotrkowski Focus ma jednak lepszą ofertę i ogólnie jest przyjemniejszy.
Natomiast ten fragment:
mnie dość mocno rozbawił. Brzmi to trochę tak jak by ktoś bał się przyznać (miał pewien ukryty kompleks), że jednak Bełchatowianie jeździli do Piotrkowa... Ilościowo na pewno więcej jechało 20 km do Piotrkowa niż 50 km do Łodzi.
Bawi mnie jak nazywacie się wieśniakami - ,,Hannka " wytrzymasz???I tak jesteście dla mnie prowincjuszami.Niech żyje Stolica!!!!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!