Mieszkańcy robić zdjęcia, filmiki. Wszystko przekazywać służbą. Gdzie jest policja powinni 2 razy dziennie robić kontrole ładnie za mostkiem się ustawić i po 500. Inspekcja drogowa powinna wagę postawić. Miesiąc akcji i gwarantuje ciężarówki będą omijać to miejsce.
Prosta odpowiedź zaaresztować kilka wywrotek.
Od ronda na Łódzkiej do Rakowskiej tyż nie jeżdżą!!!!
A policja i straż miejska wolą w ciepełku posiedzieć bo i tak za leżenie a nie prace mają płacone.
Ano jaki pan taki kram.
Jak to mówią, myślenie nie boli. A GDDKiA nie dla idiotów. Czyżby?
oj jak Policja stanie to i tak cynk poleci na CB i wtedy nie będą jechać :D a jak policja odjedzie to i Tiry wrócą .
a poreszta zakazu nie postawią bo chłopaki budowlańcy by mieli dalej z dowozem surowców na budowę 8 :D i by w terminie się nie wyrobili :P
przejezdzam tam codziennie, zdarza sie ze te ciezarowki mijaja sie na tej waskiej drodze i wtedy sa "jaja" bo pobocze tam nie utwardzone, to zdjecie pokazuje, ze nie jest to tylko problem Michałowa i Rakowa, bo to jest jeszcze ul. Michałowska nalezaca do miasta, która tez sie rozlatuje
Ta droga jeszcze we wrześniu ubiegłego roku była niemal ekstra pomijając sam jej początek od strony Piotrkowa... Porażka... Powinni to zaorać żeby ludzie aut sobie nie psuli!!! Teraz juz cały odcinek aż do wiaduktu w Michałowie jest do niczego... Ciekawe kto teraz zapłaci za remont??? Przez Michałów i Jarosty czeka Was kolejna przeprawa pzez wertepy i dziury!!! W piątek z ciekawości tamtędy wracałem zobaczyć jak to teraz wygląda i to był ostatni raz bo szkoda auta niszczyć a od długiego już czasu mam inny elegancki objazd o którym wiele osób nie wie i na mapie też go nie znajdzie... Współczuje tylko tym ludziom którzy mieszkają wzdłuż tego kanionu Michałowsko-Jarostowskiego....
W zależności czy na sali jest moderator, może to być 1 minuta albo 1 godzina.
też polna drużka, co prawda krótki odcinek no i ryzyko spotkania ciuchciajki. Jest na mapach ale nie wszystkich.
To co to za sala? A ja myślałem Kris, że Ty w nocy to ze swojego domu moderujesz to forum. A tak w ogóle to ilu jest moderatorów obecnie?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!