A czy te jednostki dostaną nowe samochody w zamian za te przekazane? OSP Niechcice są w ksrg i zostają z lekkim samochodem? A OSP Bęczkowice posiadało jeden samochód.
Nie wiem jak to jest że małe jednostki OSP z naszego powiatu starają się o jakikolwiek pojazd bo nie mają żadnego żeby jechać na akcję, a tutaj obrazu się przekazuje ot tak. Tak wiem że tam jest wojna i to jest straszne i trzeba pomagać, ale nie zapominajmy o swojej społeczności..
Wielki szacunek za piękny gest dla jednostki z Niechcic wobec tragedii jaka spotkala Ukrainę.Ten wóz to cześć Waszej historii.Uratowal niejedno mienie i życie.Mam nadzieję że będzie dalej to robił.Pozdrawiam.
Miejmy nadzieję szczęśliwie dojada, służę pomocą w razie jakichkolwiek problemów.
Ciężko mi wyobrazić sobie OSP Niechcice bez Batorego II.w przyszlosci inny wóz bez podbudowy stara to już nie nie będzie Batory III.pozdrawiam
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!