i dobrze, że są takie imprezy. mam nadzieję, że odbywają się na zamkniętym terenie, a nie na drogach publicznych. i mam jeszcze jedną nadzieję, że zloty tego rodzaju nie są finansowane przez jakikolwiek urząd, ministerstwo czy inną państwową albo samorządową strukturę, bo przecież wolni ludzie jakimi są motocykliści nie będą brali od jakiejkolwiek władzy pieniądze na własne pasje, jak jest z innymi sportami czy gałęziami kultury i sztuki. chyba, że było i jest inaczej, to zawiedliście mnie.
ups... poczuj się zawiedziony ;)
od kiedy to państwo daje kasę na zloty???? :)))
teren był zamknięty, od władz hajsu nikt nie brał, zaprzyjaźniony zakład mięsny dał trochę jedzenia na grilla.
Impreza przemistrzowska!
To mówiłem ja, Jarząbek... łubu dubu, łubu dubu niech nam żyją Lucek i Gaba z VFR Klubu, nieeech żyyyją naaammm
P.S. Lucek i Gaba to nasi organizatorzy
Zlot miał miejsce na Ośrodku Wczasowo-Kolonijnym 'Biała' w Białej n/Pilicą
Zlot był niesamowicie kulturalny jako i właściciele tego modelu motocykla.
czy to znaczy że SYMBOLIC nie grał na zlocie w Białej czy nie zaliczyli się do muzyki w najlepszym wykonaniu?? ;-)))
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!